Het ‘upgraden’ van onze kijk op perceptie [pt2]

Het ‘upgraden’ van onze kijk op perceptie, verschuift ons naar 5e dimensionale tijdslijnen – deel 2

Spiritueel besef helpt je door gedachten virussen te kijken
Los van wat voor lens of geloof je er zelf op na houd over de realiteit, je zult de bevestiging vinden in de buitenwereld. Je zou je af kunnen vragen; als het creëren van een positief filter net zo makkelijk gaat als een negatief filter, waarom zien zovelen de wereld dan door negatieve filters? Vaak worden mensen geïndoctrineerd om door een negatief filter te kijken van jongs af aan. Als een negatieve lens geïmplanteerd is, zullen gedachten virussen de mensen weerhouden van het ontwikkelen van emotionele vrijheid en spiritueel besef, dat er voor kan zorgen dat men door het negatieve ‘angst’ patroon heen kijkt. Als we niet zien dat we onder de controle van een negatief gedachten patroon vallen, staan we machteloos om de negatieve lens te verwijderen.

Mensen vallen ten prooi aan gedachten virussen die ze er van overtuigen dat ze niet slim genoeg zijn, niet getalenteerd genoeg of het niet verdienen hun dromen  na te jagen. Zij die zich dagelijks focussen op hun spirituele pad en innerlijke heling kunnen zichzelf makkelijk vrijwaren van gedachten virussen omdat hun bewustzijn zich uitbreid.

Als je het jezelf toe laat bewust te kijken naar de negatieve lenzen die je geadopteerd hebt, ben je in staat ze te ontmantelen en uit te schakelen. Oude gedachten patronen als lelijk zijn, uitgeput, niet geliefd en niet gewaardeerd worden zullen verdwijnen als je hen in het licht van je hoger bewustzijn ziet. De genadeklap aan een gedachte virus is de bewuste keuze het niet met je energie en aandacht te voeden.

Het creëren en uitbreiden van positieve filters in je innerlijk
Wanneer je de negatieve filters de rug hebt toegekeerd, ben je klaar om de energie voor je positieve filters te voeden. Creëer beelden van wie je wilt zijn door je innerlijke zelf dagelijks op te zoeken en je visie op je leven te verbreden. Zie jezelf hoe je wilt zijn en wat je wilt hebben. Stel geen limiten. Zie jezelf als liefhebbend, aardig, spiritueel aangesloten, krachtig en overvloedig. Hou deze beelden uit je positieve filter voor je ten alle tijden en blijf de innerlijke film aan beelden voeden en zie hoe dit je wereld gaat veranderen.

Als je je omstandigheden en identiteit enorm wilt veranderen, probeer dan redelijkerwijs stapsgewijs realistische doelen te plannen die makkelijker haalbaar zijn en werk van daar uit verder. Het is nogal wat om je identiteit om te buigen naar naar dat van een spiritueel leider of een internationaal befaamd spirituele leraar. Hoewel het laatste een toekomstbeeld kan zijn dat haalbaar is als je de energie die er voor nodig is kunt opbrengen, is het begrijpelijk dat het meer tijd vraagt om tot wasdom te komen. Er zullen waarschijnlijk vele stappen en upgrades aan de lens van perceptie nodig zijn om je gewenste doel te bereiken.

Als je begint je leven te leiden zoals je het ziet door je positieve lens, zal je geest en ziel in betere harmonie met elkaar komen. Vanuit deze plek van innerlijke rust, zul je op een natuurlijke manier beslissingen nemen die je helpen je hoogste visioenen te realiseren en je plek in de nieuwe tijd te vinden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.