De groei van de ziel en relaties

Duizenden mensen verdeeld over de hele planeet zijn zich aan het verschuiven naar een hogere staat van bewustzijn en dat zie je overal om ons heen terug in onze alledaagse relaties met mensen en de gemeenschap in zijn geheel. Veel relaties lopen op de klippen, vaak omdat één van de partners begint te ‘vibreren’ op een veel hogere frequentie dan de ander. Dit geld ook voor families en vriendschappen.

Velen willen blijven hangen in negativisme, ze zijn bang om te verschuiven naar een veel hogere frequentie. Dit is de keuze van hun ziel. Wat gaat gebeuren is dat die individuele zielen niet in staat zijn zich aan te passen daar de hogere frequenties van goddelijk licht aan het vibreren zijn door het binnenste en het buitenste van de aarde.

Tijdens zulke omstandigheden, zal één partner vast blijven zitten of vol blijven van materieel bezit en erg vast blijven in dichte vormen, en totaal niet geactiveerd worden vanuit het diepste van zijn of haar kern, terwijl de andere partner juist erg geactiveerd gaat worden. Uiteindelijk zal alle lijm in de wereld de relatie simpelweg niet bij elkaar kunnen houden.

Dit is het deel van de transitie waarin de ziel groeit. Men moet begrijpen dat huwelijkse contracten en legale samenlevingscontracten geen rechtspraak hebben in de hogere rijken van het ‘zijn’.

Goddelijke liefde vibreert op bepaalde frequenties. Een echt partnerschap vind plaats tussen twee mensen die zich op dezelfde vibrationele golflengte bevinden. Gelijken trekken gelijken aan en hun samenkomst zal in een hogere service opereren met een band die niet uit elkaar zal vallen omdat men dezelfde waarden omtrent het ‘zijn’ bezit, men ziet en ervaart de geest in actie.

Zij die in de laatste paar jaar door een diepe innerlijke verschuiving van zijn of haar kern zijn gegaan, hebben de kennis van binnen dat er een diepe goddelijke liefde in hen is waar woorden voor tekort schieten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.