Stop met het reguliere denken [pt2]

De grootste veranderingen die we nog moeten maken zullen meer van ons verlangen dan we ons nu realiseren, en voor nu, kunnen we dingen doen die ons met passie en inspiratie vullen. We kunnen iedereen om ons heen ontroeren op prachtige manieren als we kunnen vinden wat we leuk vinden om te doen en vanuit daar uit verder gaan. We kunnen dan de inspiratie delen en die we gevoeld hebben met in potentie miljoenen mensen.

Iedereen die op een succesvolle manier tegen de krachten heeft opgestaan die spiritueel vrijkwamen of herintroduceerd werden in de wereld, voelden zich passioneel over waar men mee bezig was, anders had men niet geexcelleerd. We kunnen allemaal dit immense niveau van passie voor ons werk ,met betrekking tot het ontwaken van de planeet, adopteren en ik denk dat we onszelf zouden verloochenen als we dat zouden laten.

Het mooie aan onszelf passioneel uitdagen is dat we nooit hoeven te stoppen. Zelfs als we in sommige uitdagingen falen die we onszelf opleggen, kunnen we altijd verder gaan en andere dingen najagen die een wat mindere basis aan inspanningen vergen om tot wasdom te komen. Zelfs als het nogal klinkt als een cliché, wat uiteindelijk telt is dat we alles gegeven hebben.

Ons doel is niet de race te volmaken, maar te genieten van alles wat tijdens de reis tot ons komt.

Met dat gezegd, laat vreugde en passie de harten van iedere zoekende vullen die mensen wil helpen middels de immense wegen die men de baanbrekers van onze tijd heeft zien voor doen. Laat de aangewakkerde vlam ons voortstuwen om uitdagende en opwindende dingen te ondernemen, zodat we terug kunnen kijken op onze ervaringen met de kennis dat we iets goeds gedaan hebben.

We worden opgeroepen om vele revolutionaire en paradigma brekende dingen te ondernemen, en of we nu de taak wel of niet aankunnen, dat is aan ons… Kun jij het aan om creatieve dingen te ondernemen die jezelf inspireert en mensen vult met opwinding, dezelfde opwinding die jij gevoeld hebt door het werk van anderen?

Dit is de rol die voor ons weg gelegd is en we dienen op te pakken, en het maakt niet uit wat tot nu toe voor ons gewerkt heeft, we worden aangemoedigd om voor altijd onze service uit te breiden naar de mensheid als we aanvoelen dat het stagneert.

De natuur van de gemeenschappelijke zoekende is om voor altijd hun perceptie en begrip te versrpeiden en het lijkt alleen maar juist deze natuur te integreren in onze creatieve zoektochten. Expansie hoeft niet direct terug te komen middels informatie en bewustzijn dat we winnen – het kan ook in de service zitten die we verspreiden.

Ons persoonlijke en collectieve pradigma dient continu uitgebreid te worden en we dienen het de ruimte te geven om te groeien. Passie en levendigheid zal ons helpen onze respectievelijke paradigma’s en het werk wat we doen uit te breiden, en zelfs een artikel getyped in stilte kan gevuld worden met intensiteit.

Presoonlijk, probeer ik totaal geen dingen te ondernemen die saai zijn. Het is je waarschijnlijk wel duidelijk geworden dat ik graag schrijf, maar ik ben nog niet op die plek aangekomen waar ik constant kan schrijven. Ik kies er voor mijn werk fris te houden door te delven in andere dingen als het schrijven afgezaagd wordt, en ik zorg er ook voor dat ik continu mijn perceptie aanscherp van wat schrijven is en kan zijn.

Zoals ik al eerder gezegd heb, schrijven kan veel meer zijn dan we vinden en op dezelfde manier, de missies die we ieder ondernemen kunnen veel meer waarde bevatten dan we realiseren. Dit is waarom ik ook aangaf dat we de dingen die we al gedaan hebben kunnen proberen uit te breiden als ze saai worden voor we ze opgeven, en we kunnen onszelf nog wel eens verrassen als we dat doen.

We hebben veel om naar uit te kijken in de toekomst die we aan het creeren zijn, en het moment nu kan net zo briljant zijn als de toekomst als we maar een gevoel van levendigheid adopteren in alles wat we doen. We zijn bestemd om grootse dingen te doen, ieder van ons, maar we moeten er wel naar toe werken voor het ons bevallig zal volgen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.