Chaos, angst en verwarring

Voor velen van jullie begint zich chaos, angst en verwarring te manifesteren in jullie ontwakende leven. Velen van jullie zullen het lastig vinden dat ‘aan de kant te schuiven’ wat zich voor je ontvouwt en velen van jullie zouden het fijn vinden eens een goede nacht te slapen.

Alles wordt op dit moment in werking gezet om je los te weken van de lagere dimensionale frequenties; de leer van de oude 3D Aarde die zo diep verankerd zit in ons menselijk ras dat de invloed van super hoge dimensionale frequenties nodig is om deze leer te ‘verlichten’.

Zoals met alle leren en theorieën van verdraaiing, zoekt het een weg om drama te creëren. Dit drama lijkt wel vanuit niets ineens op te duiken en op sommige momenten, zal het zeer intens zijn. Tevens, is het drama ontworpen je te verblinden zodat je niet kunt zien wat er eigenlijk voor je afspeelt. Drama heeft jouw emotionele input nodig om zich te kunnen manifesteren; in acht nemend natuurlijk de huidige staat van onze planeet Aarde die zich bevind in het 3e Universum, wat een steunende en uitzettende dimensionale ruimte is waar alleen de waarheid wordt ondersteund.

Dit gaat er voor zorgen dat de drama probeert vast te houden maar uiteindelijk zal oplossen, wat je wellicht nog meer verward en voor angst zal zorgen, omdat je logische menselijke geest eerdere ervaringen naar voren zal halen als bewijs wat zich zal manifesteren. Omdat alleen de waarheid ondersteund wordt, zal de drama nergens kunnen komen. Inderdaad, het is maar een 3D ‘overlay’ wat er voor zorgt dat je datgene kunt ‘verlichten’ wat je onderdrukt wil houden. Het oplossen van de leer zal de drama compleet laten oplossen en je in staat stellen een meer helder begrip te krijgen van wat zich manifesteert, er voor zorgend dat je zicht helder wordt.

Het menselijke ras is geleerd om op logica te vertrouwen. Terwijl logica op dit moment niet je vriend is. Inderdaad, logica zal je nog verder in een verwarde en angstige staat brengen en het wordt niet ondersteund binnen de Nieuwe Aarde. Volledig terug keren in je hart is waar je troost zult vinden en het gereedschap om met deze super hoge expansieve energiën te kunnen werken. De liefde die er IS is de expansieve energie. Ja, het is inderdaad de structuur van ons universum maar het kan geen kwaad om te zuiveren en te reinigen om meer energie binnen te krijgen.

Wat jullie nu waarschijnlijk proberen tegen te houden op het menselijke niveau, is juist deze energie. Je ervaart misschien een gevoel van opwinding of verwachting en toch zien je menselijke ogen geen reden voor het gevoel dat jouw menselijke aspect je wil leren, dat iets slechts staat te gebeuren, of dat het je wellicht wil vertellen of leren hoe je energie systeem te beschermen of je stromen van energie te controleren.

Dit werkt tegen je. Het getij dat nu de aandacht vraagt binnen de planeet Aarde vraagt om een golf die ervoor zorgt  dat je volledig op de juiste plek geplaatst wordt. Normaliter zou je niet in de zee staan en proberen een golf terug te duwen, maar dat is nu net wat velen energetisch proberen te doen op dit moment. In de menselijk vorm is je, tijdens verschillende periode’s van je menselijke leven, geleerd dat je controle hebt. En ja, velen van jullie zullen voelen geen controle te hebben op dit moment. Maar vergeet niet dat je ziel dit proces begeleid.

Zij die geen grote liefhebbers zijn van vliegen voelen wellicht dezelfde soort angst die men ervaart net voor het vliegtuig vertrekt en opstijgt. En toch, als je in de lucht bent, snap je waarom het vertrek is gegaan zoals het gegaan is. Op dit moment, benaderd je ziel je en de connectie kan alleen gevonden worden in de ruimtes van het hart.

Er bestaat geen tegenhouden van verandering op en binnen onze planeet. Het universum is voorbedacht. Er is een ontwerp voor de menselijke levenservaring die voor eeuwen lang bewust verdraaid en gecontroleerd is. Nu zoekt het echter om balans te vinden en compleet in balans te blijven. Al het menselijke leven is verdraaid. Er is geen deel van de menselijke levenservaring dat niet doordrenkt is met de leer van verdraaiing, en de Nieuwe Aarde energiën zoeken op dit moment om je te helpen verlichten tot op het persoonlijke niveau.

Er moet worden opgemerkt dat zij die blind werken in de leer op dit moment, alles in het werk stellen om beweging of vooruitgang te voorkomen. De oude door de 3D Aarde gecreëerde realiteit zal alle gereedschappen die tot haar beschikking zijn gebruiken dus het is van vitaal belang, dat je je meer bewust wordt van hoe deze energiën in je directe omgeving en bij je familie en vrienden zich op dit moment manifesteren. Men zal niet op constante wijze bewust werken met de energiën maar alles op de planeet werkt met energie en energie is overal en in constante beweging.

Het zou ook kunnen dat je je op dit moment in een familie drama bevind. Het zou kunnen dat zij van wie je dacht dat ze zich gedistantieerd hadden van jouw ontwakende mensen leven, terug komen en beginnen te proberen de leer terug in je energie systeem te plaatsen onder het mom van ‘bezorgd zijn’ en ‘omdat ze om je geven’. Er zijn ontelbare ‘leren’ vermomd als menselijke bezorgdheid, die je zult gaan voelen door afstand te nemen van de woorden en je zult opmerken hoe je je voelt als je je begeeft onder hen, die proberen je weer aan die ‘leer’  te verankeren.

Niets is wat het lijkt voor jouw naakte menselijke ogen op deze planeet. Alles is aan het opbouwen ter voorbereiding op het ultieme ‘evenement’. Velen op deze planeet laten zich door de oude 3D Aarde verleiden hun kracht weg te geven en door met vertrouwen in geloof en jezelf door het leven te gaan, zal getoond worden hoe het ‘evenement’ effect op je zal hebben op een heel persoonlijk niveau.

We dienen in acht te nemen dat de oude 3D Aarde misinformatie gebruikt op alle momenten en voor alle momenten, en dat nu je gevraagd wordt jezelf los te weken van logica en je menselijke leven en het ervaren en voelen van je menselijke leven. Het evenement staat niet ter discussie maar dient ervaren te worden en velen dreigen verstrikt te raken in de leer die er naar zoekt het debat en de logische aannemingen te vinden over wat zal gebeuren binnen deze planeet.

De energïen zullen blijven verhogen en blijven uitbreiden. Als drama zich voor je ontvouwt werk er dan aan een stap terug te nemen; hoe intenser de emotie en noodzaak om het glad te strijken, hoe dieper en meer verankerd de leer is waar je mee te maken hebt. Interactie met het drama zal je verblinden en het je toestaan nog dieper te verankeren.

Het laten gaan van dingen zullen je in staat stellen het te laten verlichten. Je kunt alleen maar dat ontbinden wat je kunt zien. Op dit moment wordt je gevraagd compleet in het licht van de waarheid te staan en vertrouwen en geloof te hebben, in het proces waar je ziel je nu door begeleid, richting de Nieuwe Aarde en verder.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.