De numerologie van 33:33

Op 22 november 2013 was de numerologie zeer intrigerend vanuit een esoterisch perspectief gezien. De datum kan ook het begin betekenen van een opmerkelijke gebeurtenis en dan met name te interpreteren als een waarschuwing. Laten we er eens goed naar kijken. De numerologie kan worden doorgrond als volgt:

11/22/2013 = 11 + 22 (22 november) en 20 + 13 (het jaar 2013) lees; 33:33

33 + 33 = 66

6 + 6 = 12

1 + 2 = 3

Als je naar de maand en de dag kijkt, krijg je het getal 33, een meester nummer en alom erkend in esoterische groeperingen als een nummer van stand in de vrijmetselarij (Schotse rite), de leeftijd van Jezus toen hij gekruisigd werd en het aantal wervels in een menselijk ruggengraat. Het sluitstuk van het ‘Washington Monument’, gebouwd door de vrijmetselaars, weegt 3300 ‘pounds’.

Jung Synchronicity 33:33

 

 

 

 

 

 

33 staat ook bekend als een ‘meester nummer’.

Tel je ze op, 3 + 3 = het getal 6, wat o.a. het zegel van Salomon en de David ster vertegenwoordigd, wat tevens gezien kan worden als een vastgeketend stel van viervlakken.

22 November is de 326e dag van het jaar wat je op de volgende manier kunt doorgronden:

3 + 2 + 6 = 11, nog een ‘meester nummer’.

Belangrijke gebeurtenissen gedurende de geschiedenis op 22 November:

498 n.Chr. – Na de dood van Anastasius de 2e, wordt Symmachus gekozen tot Paus in het Lateraans Paleis, terwijl Laurentius wordt verkozen tot Paus in de Santa Maria Maggiore.

845 – De eerste Hertog van Bretange, Nominoë verslaat de Franse koning Charles de Kale bij de slag om Ballon bij Redon.

1307 – Paus Clemens de Vijfde geeft de pauselijke bul ‘Pastoralis Praeeminentiae’ uit die alle Christelijke monarchen in Europa op droeg alle ‘Tempeliers’ te arresteren.

1635 – Hollandse koloniale strijdkrachten op Taiwan lanceren een vredesverdrag met de inheemse dorpen, wat resulteerde in de Hollandse controle over het midden en zuiden van het eiland.

1812 – De oorlog in 1812: 17 Rangers uit Indiana (Militie te paard) worden gedood bij de slag om Wild Cat Creek.

1837 – De Canadese journalist en politicus William Lyon Mackenzie roept op tot rebellie tegen het Verenigd Konikrijk in zijn proefschrift “To The People Of Upper Canada”, geplaatst in zijn krant ‘The Constitution’

1864 – De Amerikaanse Burgeroorlog: Sherman’s mars richting zee: John Bell Hood (generaal bij de Geconfedereerde Staten van Amerika) bezet zonder succes Tennessee om het oprukken van de Unie generaal William T. Sherman banuit Georgia tegen te gaan.

1940 – 2e Wereldoorlog: In navolging van de Italiaanse invasie, vallen Griekse troepen het door Italië bezette Albanië binnen en bezetten Korsyta.

1942 – 2e Wereldoorlog: De slag om Stalingrad, De Duitse generaal Friedrich Paulus zend Adolf Hitler een telegram dat het Duitse 6e leger omsingeld is.

1943 – 2e Wereldoorlog: De oorlog in de Pacific, de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt, de Britse premier Winston Churchill en de chinese leider Chiang Kei-sheck ontmoeten elkaar in Caïro Egypte, om te discussiëren hoe Japan te verslaan.

1963 – In Dallas, Texas wordt de Amerikaanse president John F. Kenndy vermoord en raakt de Texaanse Gouverneur John Connally zwaar gewond. Verdachte Lee Harvey Oswald wordt later gepakt en beschuldigd van de moord op zowel de president als de politieman J.D. Tippit. Oswald wordt 2 dagen later doodgeschoten door Jack Ruby terwijl hij al in hechtenis is.

Veel mensen van de wereld elite gebruiken numerologie in relatie met verdachte gebeurtenissen, zoals 9-11.

22 November is zo’n dag die men goed in de gaten dient te houden omdat synchronistische data als deze niet vaak voorkomen en door simpel de synchroniciteit van dit nummer te doorgronden, kan het verdachte of schokkende gebeurtenissen tegen houden.

Vooruit kijkend, 21 December van dit jaar wordt de laatste datum waar we 33:33 uit kunnen halen. Met betrekking tot de astrologie voor December 2013, zegt astroloog Carl Boudreau:
“We staan op het punt een opmerkelijk andere drempel over te steken dan we als mensheid eerder ooit hebben moeten doen. Er is iets anders aan de hand nu. De planeten lijken een actievere rol te gaan spelen. Ze rekken een ‘helpende’ hand uit. Ze helpen ons de brug te bouwen. Ze creëren een pad voor ons om door deze moeilijkheden te geraken. Ze geven koers aan ons, ze begeleiden ons middels een weg en op een manier die we nog nooit eerder waargenomen hebben, nooit eerder gezien op de kaarten die we tot ons bezit hebben. We wisten niet eens dat de sterren capabel zijn om dit teweeg te brengen. We dachten dat dit alleen in sprookjes voor zou kunnen komen.”

Boudreau vervolgt: “Dit is meer dan een eenvoudige slinger geven aan, dit is een vertrekpunt, een drempel, een nieuw en ander soort stuwkracht. Er is een nieuwe en zeer andere dynamiek in het spel hier.”

 

 

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.