Wat betekend 21-12-2012?


Als je de datum 12-12-2012 optelt, op deze manier: 1+2+1+2+2+0+1+2 is de uitkomst = 11.  Doe dat eens met de  datum 21-12-2012, dus 2+1+1+2+2+0+1+2, dan krijg je exact dezelfde uitkomst = 11. Dit is een code want dit komt niet voor in andere jaren.  De Azteken en Maya’s zagen dit in hun kalenders.  Ze realiseerden zich dat dit nog nooit voorgekomen was, ze wisten echter niet precies wat ze hiermee moesten doen en hoe ze dit op moesten nemen.  Ze zijn niet verder gegaan om wetenschappelijk onderzoek hier naar te verrichten. Waar hebben we het over? Twee keer het getal 11 in 1 kalender maand… 11:11

De 11:11 is simpel gezegd een toegangspoort naar  je hoogste potentieel als mens, zoekend naar goddelijkeherinneringen. Een (1) is enkelvoud binnen ‘al wat is’. De ‘een’ zoekt zichzelf en spiegeld zichzelf via dewereld om haar heen. Deze doorgangbiedt de mogelijkheid om alle beperkingen die je onbewust voor jezelf hebt ingesteld, om te zetten naar mogelijkheden. De getallen één, en één en één en één zorgen voor de ingang naar de eenheid diep verborgen in je wezen in het middelpunt vanje ziel.
2012

We hebben allemaal een lange tijd gewacht op deze 2012 energieën om zich te voltooien. We hebben allemaal hetlicht met overtuiging, open armen en een duidelijke hart gedragen. We hebben allemaal zo veel puin als we kunnen, gereinigd, vernieuwd en opgeruimd van onze waterloop van het leven en nu zitten we op een keerpunt. Ik heb geen verwachtingenvan 2012 alleen nog meer hoop dat het Licht zal zegevieren middels alle veranderingen.
 
Het nummer 20 gaat over het hebben van actieve kennis van zowel goed als kwaad en bewust kiezen voor goede. Het is dienstbaar zijn aan anderen, spirituele verheffing begeleiden, onthulde service’ een oproep tot ‘licht’ dienstverlening. Je eigen ziel wordt geactiveerd en is werkelijk bewust van het innerlijke licht, het is een oproep tot actie. De nul betekend zich te mengen met de aanwezigheid van God, opent nieuwe deuren en nieuwe mogelijkheden, draag het kruisom uiteindelijk de kroon te kunnen zien.

Het getal 12 betekent een complete ervaringscyclus. Er waren 12 edelstenen in de borstplaat van het orakel, de hogepriester, in goud gelegd met de onbekendenamen van God. De ziel trekt aan dat wat het nodig heeft om te leren. De kering van negativiteit naar positiviteit.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.