‘Lightworkers’, de wereld heeft jullie nu nodig!

Het is tijd voor alle Lightworkers om wakker te worden. Tussen 2013 en 2032 is een periode waarin we op moeten komen voor het recht van de mensheid. De meeste Lightworkers hebben hun pad gevonden nadat ze in hun leven vele uitdagingen zijn tegengekomen en verwerkt hebben. Dat zijn de momenten waarop ze vragen gaan stellen over een hoop zaken, beginnend bijvoorbeeld met ‘Wie ben ik eigenlijk’? Dan gaat men tot het middelpunt om er achter te komen waarom ze eigenlijk op deze aarde gekomen zijn. Wat is hun levensdoel? Zoals de meeste Lightworkers je zullen aangeven, is dit grotendeels de volgorde van ‘wakker worden’ voor hun geweest.

Is er echt een stevige psychische stoornis onder de Nederlanders op dit moment of is het de organisatie die deze stoornissen dient te behandelen en niet weet waar ze moet beginnen? Snappen deze mensen eigenlijk wel dat alles een samenwerking is tussen geest, lichaam en ziel? Alle 3 zijn energiën, als je geen aura of enige ‘vibratie’ van een patient kan waarnemen, hoe kan je de patient dan helpen? Of, als jij een van de personen bent onder behandeling en waar het hierbovenstaande op van toepassing is, stop in ieder geval met de medicatie die voorgeschreven is en zoek alternatieve hulp… Bijvoorbeeld bij een grote groep ZZP’ers die Lightworkers zijn en alternatieve hulp bieden. 

Wees niet bang een Lightworker in te schakelen. De psychiaters, psychologen en andere ‘psychen’, reageren op de angsten, die bij ons door o.a. de media en negatieve ‘vibes’ die we van anderen krijgen in ons systeem geplant worden, en behandelen ze met medicijnen. De negatieve energiën en vibraties die je opvangt door contact met anderen en je uit balans brengen kunnen op een veel gezondere wijze opgelost worden.

Het is tevens tijd voor alle Lightworkers om er voor uit tekomen dat je een Lightworker bent, jawel, ‘kom uit de kast’. De mensheid heeft je hulp nodig. We moeten echt de blauwdruk herinneren die we aangenomen hebben toen we naar de aarde kwamen tijdens de tijd van verheffing. Het is je wellicht nog niet gelukt uit de Matrix te komen, maar nu tijdens de transformatie tussen de tijdperken Vissen en Waterman is het mogelijk. We moeten nu echt een verschil gaan maken in deze wereld, de mensen hebben ons echt nodig. 

Door een bezoek aan de ParaView beurs was het geweldig om te zien hoeveel mensen hulp of bevestiging zoeken via de alternatieve weg. Er zijn al behoorlijk wat Lightworkers hier aanwezig voor een aantal jaren, die op een low-profile manier te werk gaan. De reden daarvoor kun je wel aannemen, een hoop mensen zien hen als een beetje maf, niet normaal, maar wat je moet beseffen is dat in iedere cultuur er een groot aantal Lightworkers worden geboren, speciaal om te helpen met alternatieve ‘healing’ of geneeskunde.

Iedere persoon die op deze planeet geboren is komt met de kennis van zijn of haar levesdoel, wij zijn hier om de mensheid te laten weten dat wat voor probleem er ook is in je persoonlijke leven, er is iemand om je te helpen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.