‘Lightworkers’, de wereld heeft jullie nu nodig pt2

Lightworkers, Indigo-, Kristal- en Regenboog kinderen zijn namen gegeven aan mensen die een speciaal levesdoel hebben om ‘healing’ en liefde in de wereld te brengen, op wat voor manier dan ook. Deze namen, of titels, zijn relevant voor en helpen mensen die hulp nodig hebben om de juiste soort hulp te vinden. Ieder heeft namelijk zijn unieke gevoelens, karakteristieken en interesse’s waar de hulpzoekende zich mee kan identificeren. Realiseren dat sommige van deze karakteristieken overeenkomen met jezelf kan er voor zorgen dat je meer te weten komt over jezelf en je jezelf beter begrijpt. Je zult er ook achter komen dat je niet de enige bent. Weten dat je voor een liefhebbend doel staat in dit leven geeft je een zelfverzekerd gevoel en richting. Het opent een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Lightworkers

Deze mensen kunnen in alle leeftijdsgroepen gevonden worden. Veel van de Lightworkers die ik tegen kom in de praktijk zijn in hun vroege 30-er jaren tot late 70-er jaren en hebben geleerd om zware energieën te kunnen weerstaan maar niet te tolereren. Ze zijn erg gevoelig en zijn erg begaan met mensen die hulp nodig hebben. Hun levensdoel is dat om ‘healing’ en liefde in het leven van de mens te brengen. Het kunnen verpleegkundigen zijn, begeleiders, leraren of een verzorgende ouder of vriend.

Lightworkers hebben liefhebbende harten en willen graag helpen. Ze zijn aardig, lief en kunnen vaak geen nee zeggen. Zij zijn de mensen waar iedereen haar diepste geheimen en problemen aan vertellen en ze hebben de neiging om te veel van zichzelf te geven tijdens het helpen om andermans problemen op te lossen. Veel Lightworkers worden ‘net wakker’ en accepteren hun doel na jaren van negeren en het wegdrukken. Dit gebeurt als antwoord op de spirituele en energetische veranderingen die we op dit moment allemaal ondergaan, beter bekend als verlichting.

Karakteristieken van Lightworkers:
Warme en liefhebbende persoonlijkheden, genereus, empathisch, intuitief, redders in nood en probleem oplossers, die vaak weinig zelfvertrouwen hebben, een sterke drive hebben om de wereld te verbeteren, de neiging hebben de lasten van anderen te dragen en moeilijk nee kunnen zeggen tegen mensen die hulp nodig hebben. Ze voelen zich vaak aangetrokken tot of geloven in engelen, spiritualiteit, vorige levens of ‘healing’.

De Indigo-, Kristal-, Regenboog kinderen en volwassen Lightworkers hebben vaak dezelfde problemen met gevoeligheid en hebben baat bij studies over energieën en het ontwikkelen van hun intuïtieve mogelijkheden. 

De kinderen van het Licht

Gaandeweg de evolutie, hebben kinderen, natuurlijk, het leidende voordeel van de veranderingen. De Indigo-, Kristal-, en Regenboog kinderen reageren ieder anders op hun omgeving en komen met verschillende karaktertrekken en gedragingen. Sommigen zijn spiritueel zeer open en zien en horen geesten, ze hebben geen defensieve mogelijkheden tegen negatieve energie en worden zeer snel ontdaan en verstoord door negatieve emoties en sterke energieën.

Derhalve worden veel van deze hoog gevoelige kinderen bestempeld met het ADD syndroom, ADHD, autisme of andere syndromen. Ik heb gemerkt dat veel van deze kinderen goed reageren door energie healing en metafysische technieken.

Het is het waard om complimentaire medicijnen, energie healing en andere alternatieven voor medicatie te zoeken tezamen met een dieet verandering, die eer doet aan hun gevoelige lichamen door angst weg te nemen en tevens energie protectie technieken aan te leren die hun zeer gevoelige en zeer hoge subtiele energieën weten te managen. Angst kan een groot effect op deze zeer gevoelige kinderen hebben, net als bij andere ‘gewone’ mensen. De angst kan zich manifesteren via nachtmerrie’s, eet stoornissen, stress, ongerustheid en gedrags- en leerproblemen. Er is veel nieuwe informatie en healing verkrijgbaar om gevoelige kinderen en het daarbij komende gedrag, beter te kunnen ‘managen’ via http://zielzoektocht.nl

Vele Indigo- en Kristalkinderen en volwassenen zijn bestudeerd en zij reageerden goed op engelen, visualisatie en healing technieken. Ze HOUDEN echt van engelen en begrijpen en reageren erg snel op hun begeleiding.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.