ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt9 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en Engelen

WEEGSCHAAL – AARTSENGEL HAGIEL

Aartsengel Hagiel is de heerser van het teken Weegschaal en zij die onder dit teken vallen zijn doordrenkt met de eigenschappen van het  harmonieus en diplomatiek zijn.

Aartsengel Hagiel heerst over de planeet Venus, het ster teken Weegschaal en de vrijdag.
De Weegschaal probeert tot een onpartijdig oordeel te komen door goed te overwegen, wordt niet geregeerd door emoties en Weegschalen proberen altijd de balans tussen lichaam en ziel en geest en ziel te vinden.

Degenen die geboren zijn onder het teken van Weegschaal staan er om bekend dat ze diplomatiek zijn, liefhebbers zijn van harmonie en een stabiel en evenwichtig milieu nodig hebben. Weegschalen staan ​​bekend om hun logica en diplomatie. Weegschalen kunnen beide kanten van een probleem zien, maar kunnen daarna moeilijk een beslissing nemen. Weegschalen houden van een druk sociaal leven en lief te  hebben. Hun energie is er een van gecultiveerde verfijning en charme.

Omdat de Weegschaal is geboren onder het Lucht teken, toont het vaak duidelijke intellectuele inzichten en een liefde voor de kennis. Ze vinden het leuk om taal te gebruiken en ‘communicatie’ is erg belangrijk voor hen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.