Het tijdperk van de Waterman

Het tijdperk van de Waterman is ingezet wat zorgt voor meer onrust op economisch, sociaal en milieu gebied. De waarden die op zijn gedaan tijdens het Vissen tijdperk gaan terrein verliezen. Als de tijden in elkaar overlopen, gaan de eigenschappen van de oude tijd vervangen worden door de nieuwe, wat geïnterpreteerd kan worden als een ramp want het ziet er naar uit dat de wereld in elkaar klapt. Dat gebeurd echter niet, het tijdperk van de Waterman is alleen maar bezig oude ‘rotzooi’ weg te werken om ruimte te maken voor haar nieuwe waarden, die meer een reflectie zullen zijn van onze eigen evolutie op gebied van bewustzijn.

Zowel het tijdperk van de Waterman en de Maya cyclus lijken te zijn begonnen rond de zelfde tijd, zo rond 2012. Interessant hier aan is dat beiden gebaseerd zijn op de voorgang van dag- en nachtevening. Veel mensen vermoeden ook dat er snel iets ongehoords met onze wereld zoals we het nu kennen gaat gebeuren. 

Profeten hebben aangegeven dat de veranderingen zouden starten tussen de tijdperken van Vissen en Waterman. Dat hoeft overigens niet cataclysmisch te gebeuren, daarmee bedoelen we dat het aan ons zelf ligt door onze acties en keuzes hoe pijnlijk de veranderingen ervaren zullen worden. De intensiteit en het eind resultaat van de verandering tijdens de cyclus hangt af van het feit hoe wij omgaan met de veranderingen in onze levens OP DIT MOMENT!

Het is bijna beangstigend hoe zeer de de tijdperken van de Maya’s en de Egyptenaren van het Waterman tijdperk het eens zijn. Deze eeuwen oude beschavingen leefden op compleet andere plekken op de aarde en konden nooit fysiek contact met elkaar hebben gehad.

Wetenschappers bevestigen heden ten dage de galactische uitlijning zoals de Maya’s het voorspelt hebben; “Er is geen twijfel mogelijk dat een van de grote cycli van de traditionele Maya kalender tot een voltooiing van de telling komt in 2012.”

Sterker nog, veel wetenschappers menen dat we nog beter naar de voorspellingen van de Maya’s moeten kijken voor ons eigen goed. De sleuten naar onze eigen verlossing ligt verborgen in hun hiëroglifen teksten… We moeten echter wel ons ‘3e oog’ openen om ze te kunnen zien. De Maya’s calculeerden tot op de dag de historische uitlijning van 21 december 2012, let wel, 2000 jaar geleden!

“Onze voorouders bedachten elke denkbare methode om ons te waarschuwen voor een enkel feit; nu is de tijd van de meest bijzondere voorwaarden en mogelijkheden die de meest zeldzame gebeurtenis zullen begeleiden, de schifting van het ene wereld tijdperk naar de andere.” (Bron, ‘Fractal Time’, Gregg Braden)

Wat nergens in hun teksten wordt gevonden is ‘de dag des oordeels’ voor de wereld. Feitelijk deden de Maya’s alles wat in hun macht lag om ons te informeren over deze grote ‘mogelijkheid voor spirituele groei’ die zich opent voor ons gedurende deze historische uitlijning van de aarde, de zon en het galactische centrum van het universum. Het tijdperk van Waterman bootst de antieke voorspelling van de Maya’s voor de nieuwe grote cyclus.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.