De aarde veranderd, geleidelijk aan…

Van de meer dan 14.000 lezingen op basis van psychische documentatie gegeven, zijn er maar een handvol die fysieke verandering aan onze planeet voorspeld hebben. Er zijn voorspellingen gedaan van temperatuur  wisselingen in de diepe oceanen die hun impact (zullen) hebben op de weer patronen, aardbevingen, pool verschuivingen en vulkanische erupties. En toch is de mensheid nog steeds niet overtuigd van de kracht van het gebed, wat effect heeft op het gehele menselijke bewustzijn en de gevoelige vibraties in de natuur, en dat de stabiliteit van onze planeet toch echt in onze handen ligt.

Er zijn 2 aspecten met betrekking tot huidige en toekomstige veranderingen op en aan de aarde:

1) Onze planeet in beweging: “Geboorte pijnen van een nieuwe tijd”
We zijn geneigd te denken dat onze aarde een stabiele bodem is, maar feitelijk beweegt onze aardkorst altijd: zie het wiebelen van de As en het rondvliegen in het universum terwijl daar tevens andere objecten rondvliegen. Er waren er 2 in 2012 die zo dichtbij kwamen dat ze in de baan van de maan vlogen. De veranderingen in de weer patronen, meer en meer aardbevingen, vulkanische activiteit en het verschuiven van de polen markeren het komen van een nieuwe tijd.

In 1998 hebben we heel wat activiteiten meegemaakt die gesmeden zijn door het bewegen van de aardkorst ( 81 bevingen van 6.5 tot meer dan 8.0 op de schaal van Richter en een Tsunami die 9.500 huizen in Papua New Guinea wegvaagde). Dit gebeurde tijdens een cyclus van zonneactiviteit, of de jaren gerelateerd aan het passeren van de zon, door de diverse soorten van activiteit voorafgaand of tijdens de verandering van het ‘Pisces’ tijdperk naar het ‘Aquarius’ tijdperk. Dit gebeurd geleidelijk, niet als een cataclystische activiteit die de aarde in de huidige periode ondergaat. 

Voorbeelden:
a. La Nina & El Nino
b. De Tsunami in de Indische oceaan

2) Het gaat niet alleen om aardbevingen maar ook om het doel van Spirituele Transformatie
Het gaat hier in zijn geheel niet om de aardbevingen en andere natuurlijke ‘rampen’ maar om de connectiviteit tussen menselijke soorten en de mens wakker te maken. Vanaf het moment van de Tsunami, 26 december 2004, hebben we onszelf niet genoeg geopend naar de spirituele veranderingen die nodig zijn om onze aarde en onszelf te ‘redden’, laat staan te kijken naar de effecten die het voor onze aarde heeft gehad.
Laten we de veranderingen in de 30’er jaren er eens bij pakken als voorbeeld om te kunnen voorspellen wat er met menselijke welvaart gaat gebeuren. De 2e wereldoorlog is ontstaan door een zucht naar macht van verschillende mogendheden, simpele egoïstische jaloezie en de wens naar meer geld. Het heeft onze wereldkaart geschapen tot het nu is en een economisch landschap gecreëerd wat zo langzaam aan uit elkaar aan het spatten is en alles behalve eerlijk verdeeld is. 

In onze hedendaagse wereld word de spirituele aard van de mensheid niet benadrukt. Met de eisen in onze levens heden ten dage vergeten we ons belangrijkste en ware deel te verzorgen, de connectie met onze geest van binnen. Ook al bezitten we fysieke lichamen met mentale houdingen, uiteindelijk is onze diepste connectie die met de innerlijke spirituele bron. De ware kracht achter ons leven. Tijd voor verandering dus…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.