Tweelingzielen & Zielsverwanten

In de formulering van spirituele partnerschappen, tweelingzielen en zielsverwanten moeten de mechanica van relaties begrijpen. Waarom doen ze wat ze doen en waarom en waar komt hun gedrag vandaan.

Wat is een Tweelingziel?
‘Twin Flame’, ook wel tweelingzielen, zijn letterlijk de andere helft van onze ziel. We hebben elk slechts één tweelingziel en normaliter na splitsing van de twee is ieder zijn of haar eigen weg gegaan, keer op keer incarnerend om menselijke ervaringen op te pakken voordat ze weer bij elkaar komen. Idealiter gebeurt dit voor beiden in hun laatste levens op deze planeet, zodat ze samen kunnen ‘ascenderen’, evolueren naar een hogere dimensie. Je hebt dus waarschijnlijk nog niet veel levens met je tweelingziel beleeft.
Elk van de  tweelingziel is een complete ziel, niet een halve. Het is hun taak om meer geheel en evenwicht te brengen in hun vrouwelijke en mannelijke kanten, in de meest ideale variant voordat ze herenigd worden met hun tweeling zodat verlichting kan plaats vinden. Deze reünie is van twee complete en hele wezens. Je zou kunnen zeggen dat alle andere relaties in ons leven een oefening zijn geweest voor de (laatste) tweelingziel variant, de ultieme relatie.

Wat is een Zieslverwant?
Zielsverwanten zijn onze ziel familie, die familie die we al levenslang tegenkomen en we veel levenservaringen mee op doen, die ons helpen groeien en evolueren. Om karma te creeëren en ongedaan te maken. Volgens oude wijsheid, als de ziel wordt geboren of neer daalt vanuit de Bron, wordt het gemaakt in een groep. De zielen in deze groep zijn onze zielsverwanten, diegenen die erg in de opmaak frequentie op ons lijken. Daarna wordt de ziel verdeeld in tweëen, waardoor de tweelingziel ontstaat.
 
Een Zielsverwant is iemand waar je je gelijk mee voelt op zielsniveau en met wie je veel ervaringen gedeeld hebt, in verschillende levens, in diverse soorten relaties. Bijvoorbeeld als broer en zus, ouder en kind, beste vrienden en ook romantische relaties. Er is een diepe liefde voor elkaar en een spirituele band die hen onderscheidt van de oppervlakkigheid met de meeste andere mensen in je leven. Gesprekken gaan over het algemeen diep, over persoonlijke groei en dienstbaarheid om de wereld een betere plek te maken. We kunnen vele zielsverwanten in ons leven tegenkomen, ze helpen ons spiritueel te groeien.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.