Het ‘nieuwe’ nu

De tijden waar je in leeft zijn gesmeed door de grootste uitdagingen alsmede de grootste zegeningen. Nu de energiën van de 3e dimensie niet meer onderhouden worden binnen de atmosfeer die de Aarde omsluit, wordt het nog moeilijker deze lagere energiën vast te houden binnen je persoonlijke energie velden. 
 
Er is een boemerang effect gaande waar zij die de lagere energiën trachten vast te houden, merken dat het tegen zich gaat keren op intensievere schaal en deze energie barst uit op diverse manieren die lastig te bevatten zijn voor de algemene gemenschap.
 
Het wordt steeds belangrijker om de lagere energiën los te laten op manieren die geen pijnlijk effect hebben voor de wereld. De rol die jullie ‘Lightworkers’ dienen te ‘spelen’ in deze tijd is het balanceren en oplossen van tegenstrijdige energiën. Dit is iets waar ieder van jullie automatisch voor bidden als de nood hoog is.
 
Je hebt geleerd hoe deze lagere energiën om te zetten binnen jezelf en je te bewegen over deze planeet zonder een negatieve impact uit te oefenen. Het is belangrijk om liefde in je hart vast te houden ten alle tijden, wat er ook gebeurt in de wereld om ons heen, wat je ook bewonderingswaardig goed doet.
 
Het is belangrijk voor ieder van jullie om iedere dag je beschermende schild te versterken zodat het makkelijk blijft je te focussen op het binnenste licht, liefde en mededogen en houd het stevig vast gedurende je dagelijkse activiteiten. Probeer zo vaak als je kunt buiten te zijn om te communiceren met natuur en de elementen families die je verblijfplaats omringen. Het versterkt namelijk het omzetten van alle energiën in eenheid en balans.
 
Roep ze op om je te assisteren wanneer het zorgen voor de wereld je te zwaar wordt en je het moeilijk vind een gebalanceerde kijk op het hogere perspektief van het verlichtingsproces te behouden. Een positief en vernieuwend effect op je systeem is bijvoorbeeld iedere 5 minuten te proberen jezelf in lijn te brengen met hogere aspecten van jezelf en je te aarden met het binnenste van deze planeet.
 
Behoud je evenwicht in alle manieren en herinner jezelf vaak dat je een wezen van licht en liefde bent als de donkere energiën zich manifesteren in jouw deel van de wereld. Er zijn meedere intense energiën in de atmosfeer die assimilatie met jouw menselijke systeem nodig hebben zodat meer van jouw licht geactiveerd kan worden. Het onthouden van de rol die je hebt gekozen om in dit leven te spelen wordt geactiverd in jou en je toewijding tot deze ‘service’ staat genoteerd en wordt ondersteund door jouw familie van Licht.
 
Blijf niet wankelen tijdens je inspanningen om ten alle tijde athentiek en eerlijk te leven. De woorden ‘staand in jouw licht’ hebben nu een hele nieuwe mening gekregen en het is een belangrijk element geworden om de Aarde te ondersteunen met al haar inwoners. Probeer je te herinneren om je aan te sluiten op het nieuw geactiveerde kristallen grid dat een grote capaciteit bezit om het ‘gemeengoed’ te kunnen dienen. Vergroot uw gezamenlijke inspanningen om het hoogste goed voor allen te laten zegevieren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.