ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt10 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en Engelen

SCHORPIOEN – Aartsengelen Azrael en Camael

De Schorpioen wordt geregeerd door de Aartsengelen Azrael en Camael.
Aartsengel Azrael is een ‘herder’ engel die de planeet Pluto regeert en het ster teken Schorpioen.
Aartsengel Camael heerst over de planeet Mars en de dinsdag.
Zij die onder de invloed van de engelen van het dierenriem teken Schorpioen leven krijgen krachtige en intense persoonlijkheden.
De Schorpioen wordt geregeerd door Pluto, de planeet van ‘verborgen dingen’. Hierdoor kan de persoonlijkheid van een Schorpioen wel eens een beetje paranoïde en geobsedeerd over komen door wat er om hen heen gebeurt in hun leven.
Schorpioenen staan ​​bekend om hun krachtige emotionele aard. Zij zullen hardnekkig vasthouden aan wat van hen is en weigeren iets in te leveren zonder een gevecht. Maar zodra een Schorpioen interesse verliest in iets of iemand, is het gebrek aan gevoel direct en plotseling heel duidelijk. De kwaliteit van het ‘vasthouden’ is niet een die gemakkelijk verandert en felle vastberadenheid kan zich dus openbaren in negatief zijn en soms zelfs meedogenloos zijn.
Positieve eigenschappen van de Schorpioen zijn onder andere een enorme loyaliteit en een gevoel van verantwoordelijkheid, maar hun negatieve aspecten kunnen bezitterigheid en jaloersheid zijn en een neiging tot zelfvernietiging en uiterlijk destructief zijn. Schorpioenen kunnen meedogenloos zijn naar degenen die hen gekwetst hebben of heeft verraden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.