ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt11 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en EngelenBOOGSCHUTTER – Aartsengel Zadkiel

Het sterrenbeeld Boogschutter wordt geregeerd door de Aartsengel Zadkiel, die werkt met de Violette Straal met de focus op spirituele groei en zelf-transformatie. Aartsengel Zadkiel regeert de planeet Jupiter, het sterrenbeeld Boogschutter en de donderdag.
Degenen die zijn geboren onder de invloed van Boogschutter hebben de attributen optimistisch en avontuurlijk te zijn.
Boogschutters zijn van nature, intuïtief en fantasierijk, maar zonder het contact met de grenzen van de werkelijkheid uit het oog te verliezen. De Boogschutter vindt beperkingen van alle soorten uiterst vermoeiend.
De Boogschutter is vol met prachtige ideeën en creatieve visies, maar de uitvoering ervan in de praktijk is een karwei dat hij liever overlaat aan andere mensen.
Boogschutters worden vaak prachtige filosofen en docenten, omdat ze graag hun mening delen met anderen. Ze houden er niet van op elk moment te worden verteld wat te doen.
De  positieve eigenschappen van Boogschutter zijn positiviteit, vrijgevigheid, enthousiasme, actie, creativiteit en een vurige liefde voor het leven, de negatieve eigenschappen zijn onder andere de neiging om dogmatisch, eigenwijs en vaak tactloos te zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.