ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt12 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en EngelenSTEENBOK – AARTSENGEL ASARIEL

Steenbok is het teken dat wordt geregeerd door de Aartsengel Asariel. Aartsengel Asariel regeert over de planeet Neptunus.
Zij die beïnvloed worden door het teken Steenbok zijn voorzichtig en verantwoordelijk in alles wat ze ondernemen.
De Steenbok is een teken dat status en een hoge positie in de wereld verlangt en daarom maatschappelijke acceptatie van groot belang vindt.
Bij het realiseren van hun ambitie, zijn Steenbokken niet bang om hard te werken en zullen zij vele ontberingen lijden en hindernissen ondergaan om hun doel te bereiken.
Er is een sterk gevoel van vastberadenheid en een sterke wilskracht die uiteindelijk Steenbokken draagt ​​om hun gewenste doelen te bereiken. Of dit doel nu financiële bijval of macht oplevert, Steenbokken zullen het met de grootst mogelijke resolutie vastleggen om het doel te bereiken.
Het grootste talent van de Steenbok ligt op het gebied van organisatie en controle. Ze zijn gedisciplineerd en gestructureerd en verspillen geen tijd of bron die niet absoluut noodzakelijk is. Ze hebben het gezin en familietradities hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk zich op de juiste manier te gedragen binnen de samenleving.
De Steenbok houdt zich bezig met het vergaren van veiligheid en de rijkdom die dat met zich meebrengt. Dit zal ze in het algemeen in  een positie met autoriteit en leiderschap brengen, maar ze kunnen tegelijkertijd pessimistisch zijn en zichzelf onnodig zorgen maken.


De engelen van de dierenriem overzien en heersen over ieder individueel sterrenbeeld teken van de dierenriem, om ons te helpen en te werken met onze persoonlijkheids kenmerken, levenslessen en de ervaringen en invloed die we tijdens ons gehele leven op doen.

De engelen en aartsengelen van de dierenriem overzien en heersen over allen onder de invloed van hun geboorte tekens. We kunnen communiceren met de engelen van de dierenriem, en net zo met andere engelen en aartsengelen.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.