De tekens & symptomen van ontwaakte & gefuseerde ‘Twin Flames’


Tekens en symptomen over tweelingzielen of zielsverwanten, beter bekend als ‘Twin Flames’ zijn overal online te vinden vandaag de dag. Het misleidende is dat sommigen van deze websites of pagina’s niet gewijzigd zijn in de laatste 50 jaar of meer. Het is belangrijk om te begrijpen dat spiritueel ontwaken voortdurend verandert, groeit en elke dag evolueert.

Met die gedachte in het achterhoofd, veranderd elk segment in de samenleving. Daarom dient de info over tweelingziel reizen, de verdere versnelling van de ervaring van het bewustzijn, ook te worden aangepakt.

Verzameld vanaf 2010 zie je hieronder vermeld tekens en symptomen, samengesteld uit het persoonlijke ontwaken van Mel Brand, Nicole Hibbs en diverse andere tweelingziel koppels die door soortgelijke ervaringen zijn gegaan. Geestelijke groei is voortdurend, het nooit stopt, zelfs onder tweelingzielen.

1) Ontwaakte tweelingzielen hebben een volledig geïncarneerd ‘hogere zelf’ en ze hebben tussen de twee van hen een gedeelde ‘hogere zelf’.

2) Ontwaakte tweelingzielen met een hogere zelf hebben een directe verbinding met de andere ziel of de bron in essentie. Als zodanig hebben ontwaakte tweelingzielen geen behoefte aan externe informatiebronnen of ze simpelweg niet nodig. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld ‘verlichte’ meesters, engelen of buitenaardse entiteiten.

3) Ontwaakte tweelingzielen zijn zich volledig bewust van hun in het verleden geplande en geselecteerde incarnaties, die werden gekozen voor de ontwikkeling van vaardigheden en psychologische ontwikkeling voor hun missie in dit huidige leven.

4) Ontwaakte tweelingzielen zijn zich volledig bewust dat ze nooit leven na leven op zoek zijn geweest naar elkaar. Ze zijn altijd één geweest en op de hoogte van elkaars aanwezigheid en verblijfplaats. ‘Soul mates’, reïncarnerend leven na leven, zijn de zielen die voortdurend verlangen naar elkaar.

5) Ontwaakte tweelingzielen zijn de belichaming in de fysieke realiteit in mannelijke en vrouwelijke vorm. Ze manifesteren zich als tweelingzielen in lichaam, gedachten en geestes frequentie.

6) Ontwaakte tweelingzielen onder de leiding van de opper ziel, hebben gecreëerd in verschillende tijdslijnen, dimensies en extra levensvorm wezens in de realiteit. Deze wezens worden de essentie zelf, alternatieve levens, goden essenties, of ziel extensies genoemd. Wanneer tweelingzielen zijn ontwaakt tot een bepaalde frequentie van geestelijke volwassenheid in de fysieke realiteit, zullen ze op een energetische manier elk van hen het energetisch lichaam van deze originele ziel extensies integreren. Naar mate de tijd vordert zullen zij het bewustzijn, de kennis, wijsheid en ervaring van deze ziel extensies vergaren en omarmen. Dit is het nieuwe sjabloon gepresenteerd door Jezus en Maria Magdalena voor de evolutie van de mensheid, 2000 jaar geleden.

7) Ontwaakte tweelingzielen zijn in staat om de groei en verlichting van de etherische lichamen te versnellen door de leiding van de opper ziel in zichzelf en in het etherische lichaam van andere individuen. Tweelingzielen zijn een sjabloon.

8) Ontwaakte tweelingzielen functioneren middels een 12 chakra systeem, niet een 7 chakra systeem aangezien dit het oude sjabloon is van de mensheid.

9) Ontwaakte tweelingzielen hebben hun etherisch lichaam gezuiverd en gereinigd en karma bestaat niet in een tweelingziel unie. Tweelingzielen die karma prediken, creëren karma.

10) Ontwaakte en versmolten tweelingzielen hebben een volledig functioneel etherisch lichaams meridiaan systeem en zijn zich volledig bewust hoe dit meridiaan systeem te moduleren met behulp van de frequenties van energie van de planetaire ‘line-up’. Aangezien zij deze mogelijkheid hebben, functioneren ze middels een niet-lineaire multidimensionale staat van bewustzijn, hun bewustzijn van evenementen zoals 11-11-11 of 12-12-12 is gewoon een andere uitdrukking van de frequentie waar ze al toegang tot hebben binnen hun chakra systeem. Dit betekent dat terwijl anderen het gevoel ervaren van een nieuwe energie, tweelingzielen zich altijd in de staat van deze eeuwige frequentie bevinden. Bijvoorbeeld …. een ruimteschip wat voor de eerste keer ‘hyper drive’ ervaart. Tweelingzielen zijn altijd in ‘hyper drive’; een voortdurende staat van zowel achterwaartse als voorwaartse beweging in de tijd.

11) Ontwaakte tweelingzielen zijn heer en meester over hun seksuele energie. Ze zijn bewust in staat te bewegen en te circuleren door het door hun lichamen getransmuteerde seksuele energie in co-creatieve handelingen. Ze worden niet geregeerd door hun seksuele energie.

12) Ontwaakte tweelingzielen hebben een energieveld of energielichaam, gevat binnen dat energieveld wat een cijfer 8 of het oneindigheidssymbool vormt, aangesloten bij beiden op een bepaalde manier. Dit patroon van energie kan worden gezien door een zeer goede helderziende. Indien dit patroon niet zichtbaar is met één of beide individuen, zijn ze geen tweelingzielen.

13) Ontwaakte tweelingzielen worden niet ‘getriggerd’ door emotionele reacties van energetische afdrukken of 
sporen, gevat in het etherische lichaam. Zij zijn vrij van veel emotionele reacties en ontdekken het ware potentieel en de aard van het emotionele lichaam, dat een belangrijke bron van energie is die gebruikt kan worden voor hogere spirituele groei. Het etherische lichaam bevat de programmering. Het emotionele lichaam de activator. Het is vergelijkbaar met de brandstoftank en een auto. Als zodanig, ontwaakte tweelingzielen zullen in het algemeen een helder en stralend energieveld of aura hebben, die geen emotionele inhoud bevat wat het aura veld een gouden of zilveren tint met stralende uitbarstingen van roze geeft.

14) Wanneer één ziel wezen zich in tweeën splitst voor een geplande incarnatie, zullen beide samen incarneren. Zij kunnen beide wellicht niet incarneren in de fysieke werkelijkheid, maar een andere realiteit of tijdslijn kiezen. Men blijft nooit in het geestelijke gebied, als de andere nog geïncarneerd is. Dit is een illusie gecreëerd door individuen in de fysieke realiteit.

15) Er zijn ziel wezens (tweelingzielen), die in het plannen van hun aardse missie bewust kiezen, voorafgaand aan het aangaan van het fysieke, om niet samen te komen, maar gescheiden wensen te blijven na een eerste ontmoeting. Omdat op een opper ziel niveau, afhankelijk van de ziel groep of cultuur waarin zij incarneren, hun missie meer vruchten kan afwerpen door niet samen te komen, omdat ze dan meer kunnen doen of betekenen. Dit zal heel moeilijk te begrijpen zijn voor sommigen hier op dit bewuste niveau, maar de missie heeft prioriteit nummer één.

16) Op dit moment op onze planeet aarde zijn er enkele honderden sets van ontwaakte en gesmolten tweelingzielen die samenkomen in balans en service. Er zijn honderden andere net ontwakende of slechts gedeeltelijk gewekte, omdat ze gevangen zitten in overtuigingen en patronen die hun oorsprong als zodanig alleen hier in deze realiteit vertroebelen. Ook de meeste van deze ontwaakte tweelingzielen manifesteren zich in verschillende segmenten van de maatschappij buiten de lichtwerkers & de ‘new age’ gemeenschap. De meeste van deze zijn zich er niet eens van bewust dat ze tweelingzielen zijn. Ze volbrengen hun missie rustig en discreet zonder fanfare en veel ceremonieel gedrag.


2 reacties

Goh zeg eindelijk lees ik iets over 12 chakra,s en niet over 7.Doet me denken aan de lezingen van wijlen Sonia Bos-Koning.
Ben hier erg blij mee ,ook over de uitleg van bovengenoemde.
Dank je wel hiervoor.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.