De Ascendenten meesters – pt3

El Morya
1e straal

El Morya is de Chohan van de eerste straal, het aanmoedigen van mensen om goddelijke wil te gebruiken in plaats van lagere wil. Hij werkt nauw samen met Aartsengel Michaël. Hij waakt alle hulp vragen op Aarde aan gedurende deze tijd van enorme verandering. Hij is lid van de Witte Broederschap en komt oorspronkelijk uit Mercurius. Hij zal binnenkort de ‘Manu’ worden, wat volmaakte mens betekent. Vanwege de kwaliteiten en kenmerken van de ‘Manu’ is er een belangrijke rol weggelegd voor hem wat inhoud dat hij toezicht houd op de transformatie van het ras van de mensheid bij de bron, het zesde ras, wat zal worden gebaseerd na 2032.

El Morya introduceerde het concept van de doop, toen hij de kosmische kracht herkende van het water om naar lagere vibraties te transmuteren. Met Lord Kuthumi heeft hij Mevrouw Blavatsky beïnvloed met haar geschriften en het ontwikkelen van de Theosophical Society.

Vorige levens: Net als Abraham stond hij aan het begin van de vorming van het Semiet ras en heeft vervolgens invloed gehad hun op de evolutie. Bij de val van Atlantis richtte hij de Mesopotamische beschaving. Hij heeft ook geholpen om het islamitische geloof en de kunst te ontwikkelen. Hij was Melchior, een van de Drie Wijzen, Akbar de Grote, Koning Salomon en Koning Arthur.

Lanto
2e straal

Lanto, de grote Chinese filosoof, is uitgegroeid tot Meester van de tweede straal, van liefde en wijsheid, het helpen van mensen om, waarheid, onzelfzuchtigheid en verstandigheid te brengen. Hij leefde ongeveer 400 voor Christus en ontwikkelde onvoorwaardelijke liefde in die sterke mate dat goud licht uit zijn hart centrum scheen. In de afgelopen tijd, totdat hij de tweede straal tot zich nam, hied hij toezicht op de werking van een van de twee aardse planeten, Metatron, wat meer ontwikkeld is dan de onze.

Paul de Venetiaan
3e straal

Is verhuisd in positie van de Chohan naar de derde straal, om de straal van intelligentie en creatieve activiteit te gebruiken. Hij draagt ​​bij tot de wetenschap, wijsheid en praktische kennis en helpt ook mensen om artistieke werken te creëren met blijvende voordelen voor de mensheid. Het is Meester Paul die meer zachte pasteltinten welke hogere frequenties dragen naar voren bracht. Hij inspireerde Chopin en Mahler om muziek te componeren die geest verheffend werkt en de ziel bevrijdt . In zijn leven als Paulo Veronese, de schilder tijdens de Renaissance, bracht hij door goddelijke energie schitterende kleuren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.