De Ascendenten meesters – pt4

Serapis Bey
4e straal

Is verhuisd naar de positie van Chohan van de vierde straal, de straal van harmonie en balans. Zijn nieuwe rol is om hogere genezing in de geneeskunde, met inbegrip van geluidsgolven en lasers vast te stellen. Hij zal in het Aquariustijdperk het denken en leren aanmoedigen. Hij is ontstaan ​​uit Venus en is de enige Meester om te werken met de Serafijnen. Hij heeft een hemelvaart kamer in Luxor en staat bekend als Het Egyptische. Hij werkte samen met de engelen om de bouw van de piramiden te beïnvloeden.  

Vorige levens: Hij was de grote priester Avatar in Atlantis en bewaker van de Witte Vlam. Hij was Salomo en Zoroaster. In de Egyptische incarnaties was hij Akhenaton IV, de farao die de Grote Witte Broederschap beschermde en reorganiseerde en nieuwe regels vast stelde. Hij was ook de farao Amenophis. Hij bouwde de tempel van Thebe.

Hilarion
5e straal

Blijft voorlopig als Chohan van de vijfde straal, de straal van de wetenschap, wijsheid en kennis. Hij werkt om een goed begrip te stimuleren van de praktische wetenschap en technologie, alsmede occulte kennis voor de New Age. Hij helpt mensen die helderziende willen worden en hogere kanalen willen bereiken. 

Vorige levens: Hij werkte in de Tempel van de Waarheid in Atlantis en vestigde het Orakel van Delphi in Griekenland. Hij was Paulus de Apostel.  Hij is ook de onderhandelaar op Aarde voor de Raad van Saturnus, de hoofdstad van ons zonnestelsel, zodat we verbonden blijven met onze spirituele reis.

Jesus / Sananda
6e straal

Jezus was de Chohan van de zesde straal en deelt nog steeds de positie van Wereldleraar met Lord Kuthumi, tijdens deze overbruggingsperiode. Hij werkt ook voor Lord Maitreya als opper heer voor de planeet. Hij staat bekend als Sananda in de innerlijke niveaus en is een van de twaalf zonen \ dochters van God en de enige die is geïncarneerd op onze planeet.  

In zijn leven als Jezus was hij een Esseen en werd een hogepriester in de Orde van Melchizedek. Hij werd speciaal voorbereid al voor zijn geboorte en groeide tijdens zijn leven uit tot de Christus van de Eeuw. Toen hij klaar was om de kosmische energie van Christus tot zich te nemen, werkte Heer Maitreya door hem heen. Hij is ontstaan ​​uit Venus zonder enig karma met zich mee dragend.  

Vorige incarnaties – Adam, Henoch, Jesua, Jozua, Elia en Jozef van Egypte. Hij heeft ook gereïncarneerd als Apollonius van Tyana, een groot meester die Goddelijke Wetten bleef onderwijzen. Zijn leven zoals Jezus was de enige waarin de gehele ziel energie naar de Aarde kwam.

Maria Magdalena
6e straal

Heeft de zesde straal overgenomen van Jezus. Haar taak is om dogmatisch religieus denken te transformeren, zodat mensen werkelijk contact kunnen maken met God. Ze traint ook de innerlijke niveaus om te werken met genezing.  Maria Magdalena’s liefde voor Jezus kende geen grenzen. Ze heeft zijn liefde en zijn kracht ervaren, toen hij zeven demonen weg dreef van haar en ze reageerde met een dankbaar, liefhebbend hart. 

Haar toewijding aan Jezus was zo groot, dat zij hem vergezelde toen hij de verschrikkingen van Golgotha trotseerde ​​om getrouw te staan ​​voor hem als hij gekruisigd werd. Zelfs wanneer haar geliefde Heer in het graf werd gelegd, werd Maria’s liefde niet minder. Inderdaad, haar ijver groeide intenser wanneer zijn lichaam niet te vinden was en zij zocht het met groot verlangen.  Maria’s liefde was sterker dan de dood, zelfs voorbij het graf. Het zoeken en haar liefde werden beloond met de verschijning van haar verrezen Heer en uiteindelijk, met de vreugde van het aanschouwen van hem en eeuwige liefde, voor altijd in de hemel.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.