Wie zijn ‘Lightworkers’?

Lichtworkers zijn mensen die hier zijn met als doel het verhogen van het bewustzijn van de mensheid. Ze dienen de mensheid door in verscheidene manieren hulp te bieden en licht te brengen, puur voor de goedheid van de mensheid.
Lichtworkers zijn er in menselijke vorm. Ze kozen ervoor om geboren te worden of komen door als een ‘walk-in’, zodat ze zich kunnen vermengen met andere menselijke wezens, die assisteren  in het spiritueel ontwikkelen van anderen. Hun bestaan ​​op aarde creëert openingen voor het licht om uit hogere niveaus door te komen.
Je hebt misschien een zus, broer, of een ander familielid die een lichtworker is. Of wellicht ken je een lichtworker die nog ‘ondergedoken’ zit, iemand die nog wakker moet worden om dat levenspad te bewandelen. Veel lichtworkers zijn opgestaan of, zeg maar wakker geworden en zijn momenteel mensen aan het helpen met het laten vinden hun geest, de zoektocht naar hun ziel. Anderen, die geen lightworker zijn, zijn nog niet volledig tot bloei gekomen en moeten nog beginnen met het vervullen van hun levensdoel. Lightworkers helpen hen om hun bewustzijn te verhogen. Het is typisch voor een jonge lichtworker die middels bijvoorbeeld zijn werk, voor de verspreiding van licht en liefde zorgt, zonder volledig te weten wat ze eigenlijk aan het doen zijn.

Lichtworkers hebben een “kern” van het goede in hen, ze dragen een hogere energie-vibratie die hen helpt om positief en liefdevol te zijn. Dit is goed omdat lichtworkers vaak met twee of meerdere manieren van uiten en richting geven komen. Ze hebben hun eigen “dingen” om aan te werken, in aanvulling op hun ziel overeenkomst om wereldwijd te dienen als drager of ‘channeler’ van licht.

Hoe herken je een lightworker, of zie je of je zelf een lightworker bent? 
(Als je bij 7 van de 10 vragen ‘ja’ kunt beantwoorden ben je een lightworker)
  1. Zijn uw buitenzintuiglijke waarnemingen ingeschakeld meer dan uitgeschakeld?  Ja/nee?
  2. Heeft u een diep respect voor de planeet, met inbegrip van al haar inwoners?  Ja/nee?
  3. Bent u een vrije geest of iemand die gedijt op het nastreven van creatieve mogelijkheden?  Ja/nee?
  4. Heb je wel eens het gevoel van een magnetische aantrekking naar het verkennen van spirituele onderwerpen, zoals engelen, gebed, meditatie, en kristal genezing?  Ja/nee?
  5. Heb je wel eens een gevoel dat je nergens thuis of begrepen voelt? Of heb jehet gevoel dat de aarde niet je echte thuis?  Ja/nee?
  6. Kom je vaak getallenreeksenzoals 11:11, 222, 333, of 444 in je dagelijksleven tegen?  Ja/nee
  7. Voel je wel eens een  overweldigend medelijden opwellen  wanneer je hoort of leert over de pijn of het leed van andere mensen?  Ja/nee?
  8. Voel je wel eens elektrische pulsen of zoemende / tintelende vibraties in je huid, hoofd, vingers of tenen?  Ja/nee?
  9. Heb je wel eens het onmiskenbare en intense verlangen een hogerdoel te bereiken?  Ja/nee?
  10. Wil je je wel eens terugtrekken uit de samenleving om bij te tanken en je geest rust te geven?  Ja/nee?

Meer weten? Contact zielzoektocht.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.