Mishandelen van kinderen

Graag willen we even onze aandacht richten op de ouders, zowel biologisch als adoptie, van kinderen. Alstublieft, neem de tijd en wees geduldig met uw kleintjes. Door onze dagelijkse beslommeringen hebben we vaak niet genoeg tijd maar het is heel erg belangrijke dat we er tijd voor uittrekken. Als volwassenen blijven we ook kinderen, er is altijd als het goed is, een innerlijke kind bij ons aanwezig.  Er is een gezegde dat ‘mannen altijd kinderen blijven’, dat klopt ook omdat mannen later volwassen worden dan vrouwen.  Het moederlijke instinct zorgt er voor dat meisjes eerder volwassen worden dan jongens. 
Dat is één van de redenen om als we ouders worden, onze kinderen goed te beschermen.  Het is belangrijke dat, de moeder het kind beschermt als een leeuw haar welp.  Zo veel kinderen worden gewoon nog steeds mentaal en fysiek mishandeld door hun eigen ouders.  Als je als ouder jezelf op een moment even emotioneel uit balans voelt, loop weg van het kind tot dat je jezelf weer onder controle hebt. U moet nooit iets slechts tegen uw kind zeggen, want het heeft een hele grote invloed op ze en kan ze beschadigen voor de rest van hun leven. Voor de moeders die willen dat hun dochter opgroeid en uiteindelijk een evenbeeld van hunzelf wordt,  laat dat beeld los.  Ze moeten zichzelf zien te vinden door jullie hulp met ‘navigeren’, hulp met het beantwoorden van de vragen die ze hebben of hulp daarvoor zoeken als u het zelf niet weet. Een moeders moet ook leren om hun zoon zijn eigen weg te laten vinden, wat voor  vrouw of man hij mee naar huis neemt, het is zijn keuze en niet de uwe. Het is ook absoluut niet uw plaats om voor hem te kiezen.
Naar de vaders die hun kind op ongepaste wijze aanraakt, alstublieft, niet doen!  Het is niet de juiste manier, je neemt de onschuld en puurheid van ze af en beschadigd ze voor de rest van hun leven. Als het kind volwassen is krijgen ze problemen met hun relatie, en erger nog, hebben geen respect voor zichzelf. Het komt nooit meer goed en de herinnering gaat nooit meer weg, het meisje wordt nooit meer het onschuldige kind dat ze was. Dit moet gewoon niet gedaan worden, er lopen genoeg volwassen mensen rond waar je je (ongezonde) seksuele fantasie op bod kan vieren.
Seks tussen broers en zussen mag niet gebeuren, het brengt ongeluk in de familie en het verminderd de eigenwaarde van jezelf, je kinderen en klein kinderen. Het is schaamteloos ongezond en onzedelijke. Probeer het eens te bekijken vanuit dit standpunt: uw zus of broer komt uit dezelfde baarmoeder. Zelfs als je tweeling bent, ook dan ben je gewoon niet goed bezig. Ieder normaal denkend mensen, weet dat het ethisch en letterlijk niet gezond is.
Het is belangrijke dat tussen de leeftijd van 4 en 5 jaar oud, je ook niet meer in bad met je kinderen gaat. Een kind is een kind. Of het nou van jou of van iemand anders is, je moet als volwassene het verschil weten, het is geestelijk ziek om  seksuele gedachtes of gevoelens voor ze te hebben.  U brengt mislukking in uw leven, op  uzelf en uw familie… Uw familie gaat het ook als karma dragen tot dat iemand het goed maakt. Let ook goed op de relatie tussen de onderlinge familieleden, of daar geen onrustige verhoudingen ontstaan. 
Kinderlijke onschuld moet in tact blijven gedurende een periode met puurheid, eenvoud en zorgeloosheid.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.