Ooievaars en engelen

Vrouwen van de 21e eeuw, wij vragen jullie het besluit om een abortus te nemen zeer goed te overwegen. Je neemt namelijk het leven van een ziel die je is gestuurd voor een speciale reden. Alvorens je de pijnlijke beslissing neemt, plaats jezelf in de situatie van een ander die om wat voor reden dan ook geen kind kan krijgen. Velen begrijpen niet wat het voor iets magisch is om van een nieuwe ziel te kunnen bevallen. We lijken het voor lief te nemen, maar een kind is echt een geschenk. Er zijn miljoenen vrouwen in de wereld die niet in staat zijn om een kind op de wereld te brengen … een pijnlijke situatie.

Kijk dus echt diep in jezelf voor je een beslissing neemt waar je spijt van krijgt. Er zijn vrouwen die in hun jonge jaren om wat voor reden dan ook besloten hebben een kind weg te laten halen en daar jaren later spijt van hebben en bijvoorbeeld psychische problemen aan over houden. Sommigen van hen hebben zelfs niet de kans gekregen nog een keer te kunnen bevallen. Ze geven alles en iedereen de schuld, maar vergeten dat zij zelf de beslissing hebben genomen om het leven van een ziel te nemen, die hun door goddelijke timing tot hen is toegezonden.

We moeten allemaal beseffen dat we allemaal naar deze prachtige aarde gestuurd zijn voor een bijzondere reden. Zelfs als je niet kunt zien wat het is waarom je hier naar toe gestuurd bent, geloof me, eens zul je het antwoord vinden. Kijk diep in je innerlijke wezen, alle antwoorden zijn in ons. Het hebben van een kind is een wonderbaarlijke ervaring, dat is een van de redenen dat kinderen in hun moeder zich al manifesteren als ziel binnen een ziel.

Heel vaak praten zwangere vrouwen met hun ongeboren kinderen. Ze kunnen het verstaan hoor, instictief is er een zeer sterke spirituele verbinding te maken met u en uw ongeboren kind. U bent altijd spiritueel verbonden, ook met uw kind, zelfs als het kind werd afgenomen en/of niet is opgegroeid met jou. Dit is de reden waarom kinderen altijd op zoek gaan naar hun biologische ouders, het maakt niet uit hoe lang een kind en moeder uit elkaar zijn. De onvoorwaardelijke liefde en verbinding blijft altijd.

Kinderen die door abortus of miskraam zijn weggehaald bij hun moeder, blijven altijd als geest bij haar om haar te allen tijde te beschermen. Deze kinderen zijn gelukkig. Ook als ze (nog) niet tot het aardse leven zijn toegetreden. Ze willen gewoon bij hun moeder zijn om haar te helpen en te begeleiden. Als hun moeder opnieuw zwanger zou raken, kunnen zij de eerste zijn om het nieuwe lichaam als ‘jas’ aan te trekken en geboren te worden als een gezonde baby. Degenen die niet de mogelijkheid hebben om herboren te worden groeien op aan de andere kant, op ongeveer hetzelfde niveau dat zij zouden bereiken als ze wel in het aardse leven zouden zijn geboren.

Geaborteerde kinderen houden geen wrok, hun zielen blijven altijd in tact.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.