Luisteren naar de kinderen

Ouders, luister goed naar de kinderen van deze tijd want ze weten precies wat ze willen. Ze zijn meer alert, en heel gevoelig door de connectie die ze hebben met hun beschermengelen, dat krijgen ze heel goed door.  Kinderen kunnen heel druk overkomen maar dat komt omdat ze zich willen uiten alleen weten ze nog niet hoe… Wij geven ze dan medicijnen om ze onder druk te houden.  Dit gaat dus niet helpen want ze kunnen gewoon niet vertellen wat er van binnen bij ze gebeurt want ‘dan zien jullie ze als gek’.
Als een kind door geeft dat het niet in het  donker wil slapen, gewoon niet doen. Vraag alleen wel aan ze waarom? En geef een luisterend oor, ook als je vindt dat het niet klopt.  Begrijp je het niet of heb je er geen verstand van zoek het dan op. Ouderen zijn alleen heden ten dage zo druk bezig dat ze geen tijd hebben om naar de kinderen te luisteren, ze denken bijvoorbeeld dat ze een verhaaltje aan het opstellen zijn omdat ze niet naar bed willen.
Het is allemaal geen verhaaltje, kinderen staan dichter bij de ‘infinitieven wijsheid’ dan wij volwassen, ze zien en communiceren beter dan wij. Hun Aura (het energieveld rond een persoon) zijn te open, daardoor krijgen ze te veel negatieve energie binnen en weten ze niet hoe ze zichzelf moeten afsluiten. Dan worden ze helemaal moe, ze krijgen te veel informatie en gekakel. Slim is om ze dan even mee te nemen naar het bos, om hun aura weer goed schoon te maken.
Jij hebt ook een buitengewoon belangrijke missie te vervullen. U moet ervoor zorgen dat uw kinderen intuïtief blijven denken en handelen en dicht bij de natuur blijven. Probeer het niet tegen te gaan ten koste van het verlies van hun levensdoel, ons doel is namelijk onze leidende kracht. Zonder richting, zullen uw kinderen zich verloren, alleen en bang voelen.  Dus het is veel beter als ouders voor hun kinderen de aandacht richten op interne begeleiding en studies, hun levensdoel is hun roeping die voor hun emotionele groei en overleving zal zorgen.
Wij engelen gidsen zijn hier om jullie ouders te helpen, we willen niet de opvoeding overnemen of bemoeien of in de weg staan. We vragen jullie ons toe te laten om nieuw licht te werpen op moeilijke situaties, een taak te voltooien die we met vreugde in onze harten uitvoeren , door simpelweg uw open uitnodiging aan te pakken om te genezen. Heb nooit het gevoel dat uw gebeden, gedachten, vragen naar de Almachtige niet gehoord worden want hij stuurt ons uw kant op, het moment dat u ‘aanbelt’.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.