De kracht van Energie

Energie van Kristallen

Energie van een Kristallen resonantie en vibratie wordenop dit moment door je lichaam en je chakra’s ‘gesluisd’ en velen van jullie beginnen deze energieën te herkennen omdat jullie er klaar voor zijn dit te beseffen. Jullie herkennen deze energieën en voelen aan dat dit tekenen zijn van wat komen gaat. Dit besef zal bij jullie plaats maken voor onbeperkte krachten van natuurlijke schepping en zal zich uiten op diverse prachtige manieren.

Jullie beginnen het belang van vibrerende en harmonische uitingen, van al datgene wat je wenst te manifesteren in je leven, te begrijpen, en dit iseen proces dat word geleid door jullie hogere zelf in de desbetreffende staten van zelfbewustzijn. Deze uitingen hebben zich ‘gesluisd’ totaan de rijken van de derde en vierde dimensie, om zo zichtbaar te worden middels de dunne vibratie vlakken over onze aarde, en waardoor jullie  lessen kunnen leren die anderen kunnen helpen om te groeien richting ‘Ascensie’ (Weet je nog? De eerdere post oververlichting? 😉

Simpel gezegd, wij zijn ons op dit moment aan het verlichten maar tegelijkertijd nemen we andere energien en communicatie tot ons die jullie lieve zielen ons geven. We geven jullie bij deze aan dat deze energetische gevoelens en expressies die jullie uitstralen, zelfs als jullie niet beseffen dat jullie het doen, enorme collectieve golfbewegingen veroorzaken van positieve energien richting iedere ziel op deze aarde.
Allemaal, ter verbetering en ter verrijking van onze ziel om samen als een op de juiste voet de toekomst in te gaan. Bekijk de video voor meer informatie:
http://www.youtube.com/watch?v=qZgD0q0DcVI

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.