Wie de jeugd heeft…

Bij Zielzoektocht.nl besteden we bijvoorbeeld aandacht aan kinderen met ADHD, zo gezegd ‘moeilijke kinderen’. Als we nu eens terug kijken naar de tijd toen ‘wij’ klein waren, waren er toen minder ‘gevallen’? Meer..? Toen was het niet echt een probleem. Niet zo gek want we waren niet geboren met een wegwijzer,of een kompas in ons stelsel wat richting aan gaf. Kan ook niet want ieder kind is bijzonder, op zijn of haar manier. Dat is maar goed ook, anders zou het een saaie boel op de speelplaats worden.
Daarom zou ik alle ouders erop willen wijzen proberen op een andere manier met kinderen om te gaan. “Ja ja”, zult u denken, “jij hebt zeker geen kinderen”… Nou, ik heb er zeker 1, maar met zijn moeders karakter telt ‘ie voor 3!
Kinderen die de laatste 20 jaar zijn geboren hebben vaak wat wij noemen een ‘gave’, bijvoorbeeld ‘Indigo’, ‘Crystal’ & ‘Stargate’ kinderen. Ze zijn daarnaast verder in de ontwikkeling, slimmer, vroeg wijs en niet op hun mondje gevallen, doordat ze geboren zijn met een DNA structuur met 12 strengen. Daardoor kijken kinderen van tegenwoordig ook heel anders tegen ‘de dingen des levens’ aan dan wij op die leeftijd. Bij een pasgeboren baby zie je het soms direct in de ogen, heel alert reagerend… Wij vinden het allemaal een wonder maar, hou er rekening mee, dit zijn de zielen van mensen die ons zullen helpen richting 21 december 2012 en verder.
Kijk eens met een frisse blik naar de manier hoe we onze kinderen opvoeden. Zorg natuurlijk voor gezond voedsel en drinken, geef ze niet alleen het goede voorbeeld, maar laat ze vooral de weg bewandelen die ze vanuit hun hart willen bewandelen.  Zodat onze kinderen kunnen opgroeien, luisterend naar hun innerlijke stem, waardoor stapje voor stapje de mensheid een stuk gelukkiger wordt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.