Homo, lesbisch & bisexueel pt2

Hou van jezelf om wie je bent. Accepteer je sexualiteit als normaal voor jou! Er is niets mis met homosexualiteit.
Je veranderd misschien van gedachten, alle mensen neigen op een bepaalde schaal naar seksualiteit in hun bepaald geslacht. Dat verklaard waarom er bisexuele mensen bestaan. Praat met een begeleider of dokter als je je zorgen maakt. VOEL JEZELF NOOIT MINDER DOOR JE SEXUELE VOORKEUR!

Bisexueel

De menselijke sexuele daad als anale sex is niet menselijk. Zoek het maar eens op. En aangezien we vinden dat wij als mens verheven zijn boven andere (zoog)dier soorten, waarom gedragen we ons dan als dieren?

Anale sex (ook wel anale gemeenschap genoemd) is het inbrengen van de penis in de anus van de sexuele partner. Vingeren en objecten inbrengen kan ook gezien worden als anale sex.

Daar anale sex over het algemeen wordt geassocieerd met mannelijke homosexualiteit, blijkt uit research dat niet alle homo’s zich met anale sex bezig houden. Tevens komt anale sex voor in heterosexuele relaties. Bepaalde vormen van anale sex kan ook een deel zijn van lesbische sexuele praktijken.

Sommige mensen vinden anale sex fijn, sommigen krijgen zelfs een orgasme door anale penetratie – door stimulatie van de prostaat bij de man en indirecte clitorale / G-spot stimulatie bij vrouwen en bijbehorende sensorische zenuwen (vooral de schaamdelen).
Echter, veel mensen vinden het juist pijnlijk, soms extreem pijnlijk, wat primair veroorzaakt wordt door psychologische factoren in sommige gevallen.

Zoals bij de meeste vormen van seksuele interactie, riskeren anale seks deelnemers seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s); anale seks wordt beschouwd als een risicovolle seksuele praktijk vanwege de kwetsbaarheid van de anus en de endeldarm. De anale en rectale weefsels zijn delicaat en bieden geen natuurlijke smering, zodat ze gemakkelijk kunnen scheuren en ziektes overdraagbaar maken, helemaal als er geen smering (glijmiddel) wordt gebruikt. Onbeschermde anale seks wordt beschouwd als de meest risicovolle vorm van geslachtsgemeenschap en daarom bieden overheden, zoals de World Health Organization (WHO) aanbevelingen voor het veiliger maken van anale seks.

Dit is waarom het in zekere zin goed is voor homo’s, want dat is de manier waarop ze hun seksuele stimulatie kunnen vervullen. We moeten ook stoppen homo’s en lesbiennes te discrimineren. Ze dragen een enorme last met zich mee door de situaties waarin ze komen vanwege de acceptatie die gezocht wordt van de samenleving. Alstublieft, stop met het beschimpen van deze mensen, het veranderd echt niets. Ook zij hebben gewoon hun deel op deze planeet uit te voeren.

Er zijn mannen die anale sex met vrouwen hebben en claimen dat ze niet biseksueel of homo zijn, maar is dat wel zo? Als je even stopt voor een moment en erover nadenkt, het is niet waar en je bent gewoon aan het liegen tegen jezelf omdat normale mensen de waarheid in deze situatie zien. Bekijk eens hoe het zal zijn als iemand anders deze actie bij jou doet, als we de rollen dus omdraaien, vind je dit dan plezierig? Het zou hetzelfde soort opwinding moeten geven waar je van geniet… Hebben jullie mannen er wel eens over nagedacht  dat als je je in een dark room bevind en uitgenodigd wordt om anale sex te hebben je het dus ook met een man zou kunnen doen? Het maakt niet uit, anaal is anaal en je bent dan zo homo als wat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.