Homo, lesbisch & bisexueel pt3

Waarom wil je sexuele gemeenschap hebben in iemands anus als je zegt dat je geen homo of lesbienne bent? Hoe kun je het epicentrum van het vrouwelijke seksuele orgaan missen?

Wat je ook het idee geeft om te kijken, of beter gezegd voelen hoe het voelt, ben je je absoluut niet bewust van het idee dat je ergens in wilt waar normaal afval naar buiten komt? Naar een plek die gemaakt is om afval uit ons lichaam te verwijderen? Is de pijn die kan optreden als je je ontlasting niet kwijt kunt genoeg? Wat kan er in hemelsnaam zo fijn zijn aan deze immorele actie? Kom op mensen… het is absoluut niet belangrijk.

Het maakt niet eens uit in welke positie een vrouw zich bevind, het missen van de juiste ingang is haast onmogelijk. Het gevoel van het binnenkomen bij een maagd is anders dan anaal, waarbij zelfs in sommige gevallen mannen zeggen dat ze het niet eens in de gaten hadden dat ze in het verkeerde gat zaten, wat overigens wetenschappelijk is aangetoond dat dat niet waar is. Als je een man bent en dit gebeurd, gaan er dan geen alarm bellen af in je hoofd dat deze vrouw niet te vertrouwen is? Het is duidelijk dat deze vrouw dan ‘overuren’ gemaakt heeft voor een lange tijd, wat tevens het gevaar van een sexueel overdraagbare aandoening vergroot. 5 minuten plezier kan je leven verpesten voor altijd.

Zijn jullie bekend met hoeveel miljoenen bacteriën zich er in het darmkanaal bevinden? De neus en het darmkanaal bevatten de meeste bactieriën in het lichaam. Vrouwen moeten verantwoording voor zichzelf nemen en het zelfrespect hebben en NEE zeggen tegen deze bisexuele mannen. Als ze de drang krijgen om deze sexuele fantasiën uit te voeren moeten ze ook zo eerlijk zijn dat ze wellicht homofiel zijn.

Wat me zo boos maakt is dat vaak bij dit zieke gedrag onschuldige mensen de klappen opvangen op de langere termijn. De vrouwen, die een verantwoordelijk leven leiden en deze wereld zo veel geven. Die geen idee hebben dat hun partner hun dood kan betekenen. Sommige mensen vragen zich dan af of ze het niet geweten hebben? Goede vraag, maar ben je je er van bewust dat niet zo veel vrouwen zeer thuis zijn in het brede spectrum van sex. Het merendeel in de wereld krijgt niet mee wat de risico’s van gevaarlijke sex hebben kan zijn. Sommigen lezen boeken er over, vragen het vrienden wiens kijk niet altijd de juiste is en sommigen zijn vroeg in het leven begonnen met experimenteren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.