Homo, lesbisch en bisexueel

In onze site statistieken kwamen we de volgende zoekopdracht tegen: ‘lesbisch’. Ik heb diepe bewondering om te zien dat mensen op mijn site zoeken naar dit onderwerp en antwoorden willen op de vragen wat voor effect het zal hebben op hen in deze tijden. Als je hart schoon is en je hebt niemand vermoord, vrees niet, dan kun je door gaan naar een volgende dimensie.

Zoals ik al eerder heb vermeld, wij hebben niet het recht over anderen te oordelen. Ik heb geleerd andere mensen te accepteren hoe ze zijn, wat tevens een van de grondbeginselen is van ascensie. Als je je realiseerd dat je een andere kijk op het leven hebt, accepteer het van jezelf en sluit je af van de associaties of groepen die het niet met je eens zijn.

Home of lesbisch zijn maakt je niet minder dan een ander persoon, als we kijken vanuit het gezichtspunt van de wereld. We zijn hier allemaal gekomen met dezelfde kleur bloed en toch zijn er verschillen, kijk maar eens bij tweelingen. Als je goed kijkt op relatievlak dan zijn het vaak de verschillen die mensen tot elkaar aantrekken. Jij bent de enige persoon die weet hoe jij je diep van binnen voelt, jij maakt de keuze of je homo of lesbienne bent. Wie is hij of zij om een oordeel te vellen over jouw keuze die jij, voor jezelf hebt gekozen omdat je eerlijk wilt zijn naar jezelf?

Er is zoveel haat van heterosexuele mensen uit naar homo’s en lesbiennes, hebben we onszelf wel eens afgevraagd waarom dat is? Tussen de leeftijd van 12 en 16 weten we zeker welke sexe ons het meest aantrekt, mannelijk of vrouwelijk. Daarom geloof ik de mensen ook niet die zeggen dat ze toen nog niet wisten waar tot ze zich aangetrokken voelden. Later in het leven komen ze uit de kast en geven eerlijk aan dat ze homo of lesbienne zijn… Je weet het al vanaf het moment dat je op deze planeet komt. Het staat geschreven in jouw blauwdruk. Invloeden van buitenaf, schaamte en angst voor wat anderen wellicht over je gaan zeggen, zorgen ervoor dat je de focus verliest naar je ware zelf. 

In sommige culturen zijn deze sexuele gedragingen onacceptabel, wat ik tot op bepaalde hoogte nog kan begrijpen, maar in liberale landen denk ik dat we onze kinderen moeten accepteren hoe ze zijn en ze de steun moeten geven die ze nodig hebben. Vaak zien we mannen die getrouwd zijn wetende dat ze zich meer aangetrokken voelen tot mannen. Dan na jaren als de kinderen volwassen zijn begeven ze zich in bisexuele relaties gedurende de tijd dat ze getrouwd zijn. Ik vraag mezelf af of deze mannen beseffen hoe oneerlijk ze zijn naar zichzelf en de persoon waarmee ze getrouwd zijn? Wat voor een voorbeeld stel je voor je kinderen en de gemeenschap? Ben je je er van bewust wat dit voor effect kan hebben op je man of vrouw? Heb je enig idee hoe het overkomt voor een man of vrouw wanneer hun metgezel aangeeft de relatie te willen stoppen omdat ze zich aangetrokken voelen tot de andere sexe?

Sommige lesbiennes hebben de levenstijl tot zich genomen vanwege pijn door of onbegrip van de andere sexe omdat ze niet kunnen communiceren met de man. Wat begrijpelijk is omdat duidelijk is dat ‘mannen van Mars komen en vrouwen van Venus’. Venus is de planeet van de liefde, dat is ook de reden dat veel vrouwen geen losse contacten begeren omdat ze sex niet los zien van liefde, sex en intimiteit is één geheel voor hen.

Mannen verliezen hun focus en vermogen na 18:00 uur omdat ze sex zien als een hobby. Ze zien het als een tussendoortje, een ander nummer, ‘laten we dit nieuwe biertje eens proberen’. En ze begrijpen niet wanneer vrouwen kwaad worden als ze een affaire hebben. Mannen die altijd affaires hebben kiezen altijd vrouwen die geen affaires aangaan als partner omdat zij zich niet in deze pijnlijke situatie willen manouvreren omdat ze de consequenties kennen. Als ze wel in de situatie komen, nemen ze de verantwoordelijkheid namelijk voor hun daden…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.