Het leven in de 5e dimensie

De 3e dimensie opereert met specifieke regels en enkele karakteristieken, aspecten, grenzen, mutaties en structuren. We zien 3 hoofd structuren die deze dimensie steunen:
Onbuigbare structuren van de 3e dimensie:
  • Dualiteit, een tweevoudige modus van waarnemingen: Goed-slecht, positief-negatief, gelijk-ongelijk, moeten-mag niet, omhoog-omlaag, zwart-wit
  • Lineaire tijd: De perceptie dat tijd alleen beweegt in een rechte lijn (één richting) en wordt ondergaan als verleden, heden en toekomst.
  • Rationele geest: Het GPS van de 3e dimensie. De analytische, beredenerende gedachten processor ontworpen om vergelijkingen te maken, conclusies te trekken, informatie op te slaan, calculeren en bepalingen te maken.

Flexibele structuren van de 4e dimensie
  • Huidige tijd: Dit is jouw machts moment, ieder nieuw moment is een drempel om opnieuw te kunnen beginnen en nieuwe keuzes te kunnen maken.
  • Keuze: De bevoegdheid om bewust voor iets anders te kiezen op elk gewenst moment.
  • Paradox: Tegenstrijdige waarheden, iets dat waar was even geleden, maar niet waar kan zijn in het volgende ‘nu’ moment.
  • Uitlijning / Balans: Een toestand van evenwicht, dat tegengestelde krachten neutraliseert

In de 5e dimensie, 3-D reactie en 4-D antwoord maken plaats voor integratie.
Re-integratie
Wanneer je het 5e dimensionale bewustzijn bereikt ervaar je de re-integratie met je Hogere Zelf.
Deze herverbinding met hogere delen van jezelf brengt hoger bewustzijn en stelt je in staat om jezelf te leren kennen op ziel niveau. Je begint te zijn, wie je eigenlijk moet zijn. Je aangeboren spirituele vermogens vergroten en openbaren zich. Deze omvatten helderziendheid, telepathie en abstracte intuïtie.
Toegang tot de wijsheid die je kent
Het leven in de 5e dimensie is prachtig omdat je weer compleet ‘bewust’ bent. Je bent je bewust van en kunt de wijsheid en de beschikbare informatie in je wezen openen die verblijven in alle dimensies. Er is geen scheiding, je kunt alles bereiken, je bent één met alles en alles is met jou.
Ervaar hogere, lichtere energie
In 5D vibreer je in gevoelens zoals eerbied, schoonheid en goedheid, de jas die je kiest om elke dag te dragen, draagt ​​geen gelijkenis met waar je normaal gesproken ‘in rond loopt’ in 3D.
Veel van wat je ervaart wordt niet langer tot expressie gebracht door de geest of in woorden (intellect / hersenen), maar komt uit het hart met gevoelens (gevoel herstructureert de vorming van een 6e zintuig). Je bereikt een staat waarin je alles weet.
Hogere geest
In dit niveau van het leven, als de mentale en emotionele lichamen zich samen voegen, zorgt deze unie voor de activatie van de hogere geest en het bedienen van de geest van je ziel. Je begint te erkennen wat de ziel weet en maakt keuzes die door je ziel begeleid worden.
Gelijktijdige tijd
Als je leeft in de 5e dimensie zul je naar ‘gelijktijdige tijd’ schuiven wat je in staat stelt het bredere perspectief te zien van alles dat is. Alle antwoorden op je vragen liggen daar waar de vraag gesteld wordt en je bent in staat alle mogelijkheden te bekijken voor je actie onderneemt.
Waarom hebben wij onze mooie planeten verlaten?
Toen de universele geest zichzelf wilde leren kennen, vroeg hij/zij voor vrijwilligers en raad eens wie voor aan de lijn stond an riep “Neem mij, neem mij!”… Dat was jij! De universele geest zond de helderste en beste (jij) op deze speciale zoektocht om de uithoeken van het bestaan ​​te verkennen. Het was en is een groot avontuur dat alleen de grootste en meest enthousiaste geesten bekend, ooit gedaan hebben.
Waarom kozen we de 3e dimensie?
Dualiteit bestaat niet in de hogere dimensies en het is een belangrijk onderdeel wat we wilden ervaren. Onze verkenningen bracht ons op veel plaatsen, maar omdat we dieper gingen in de dichtheid vonden we onszelf uiteindelijk in de langzamere vibraties van de wereld van vorm en stof. Hier konden we ingaan op oorzaak en gevolg en ontdekten we de resultaten van onze keuzes en handelingen. Hier hadden we vrije wil om de meest uiteenlopende reeksen van frequenties (met inbegrip van angst, haat, woede, verraad, enz) te verkennen.
Toen we ons aanmelden voor dit avontuur wisten we niet dat we ondergedompeld zouden worden zo erg dat we zouden vergeten wie we zijn, waar we vandaan komen, waarom we hier kwamen en hoe we weer terug naar ‘huis’ konden. Nu hebben we echter de kans om te herinneren wie we zijn en terug te gaan naar waar we vandaan komen. 
De lang verwachte ‘Schifting van tijden’ is gaande 
We hebben het 3e dimensie avontuur tot ons genomen zo ver als het kon. We zijn enorm succesvol in wat we wilden bereiken en ontdekken in deze gevarieerde, dichte, dualiteit. Een enorme vibratie verhoging (op elk niveau) is wat de Aarde en haar bewoners op dit moment ondergaat. En jij bent een belangrijk onderdeel van deze verandering. Je bent groot, niet klein. Je bent belangrijk, niet onbelangrijk. Jij kunt een verschil maken en jouw contributie aan het geheel wordt gewaardeerd door de mensheid en alles wat is. 
Verwelkom de verandering naar een nieuwe manier van leven, lieve vrienden, want samen zijn we begonnen aan het proces om Hemel op aarde te brengen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.