Wie zijn de Ascendenten meesters? – pt5

St Germain
7e straal

St Germain was de Chohan van de zevende straal, de violette straal, die bij ons de Violette Vlam van zuivering bracht. Hij leert genezers om met de Violette Vlam te werken en het gebruik ervan met heilige geometrie te begrijpen. Dit kan balans brengen in het verlichte en ontregelen in het donker. Hij is nu de Heer van Beschaving. Het deel van hem dat geïncarneerd is als Rakoczy heeft onlangs de beheersing van de 11e straal overgenomen.  

Vorige incarnaties – Samuel de profeet, Lao-Tze de Chinese filosoof, Jozef van Nazareth, St Alban, Proclus de Griekse filosoof, Merlijn de Tovenaar, Christopher Columbus, Francis Bacon, Rakoczy. Net zoals Christian Rosenkreutz stichte hij de orde van de Rozenkruis, die ook wel de Rozenkruisers worden genoemd.

Lady Nada
7e straal

Lady Nada heeft de beheersing van de zevende straal van St. Germain overgenomen. Dit is de straal van rituelen, ceremoniën en magie en is de straal voor het tijdperk van de Waterman. Ze brengt herinneringen van oude helende technieken en heilige wijsheid terug helpt mensen met integriteit en intuïtie hogere psychische energieën te ontwikkelen. Nada betekent ‘niets’, dat wil zeggen zonder ego. Lady Nada zit nog steeds in het bestuur van de Heren van Karma. Maar dit wordt momenteel herzien. 

Vorige levens: Elizabeth, de moeder van Johannes de Doper. Ze heeft ook de islamitische kunst bevorderd gedurende de tijden van de profeet Mohammed.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.