Andere meesters…


Fekorm

Meester Fekorm is een universele expert op elke vorm van muziek, met inbegrip van die van de oude beschavingen van de Aarde. Hij is hier terug op aarde om begrip voor het belang van klank en ritme om genezing te brengen  en om ons te helpen de sleutels te ontgrendelen voor het universum. Hij heeft geen specifieke retraite op aarde, maar zijn energie is sterker in de bergen en in de Holle Aarde.
Sanat Kumara
Sanat Kumara is het Planetaire Logo, blijkbaar de grootste van de Avatars. Hij is de God van dit universum en hij houdt toezicht op hemelvaart initiaties in de innerlijke niveaus.  Hij heeft een Ascensie zetel in Shambhalla en de Gobi-woestijn, waar u kunt vragen om in meditatie of slaap te gaan. Hij is nu terug naar zijn planeet van herkomst, Venus, maar zal blijven werken met je als je het vraagt.
Babaji
Babaji is de onsterfelijke meester van de Himalaya, die bekend staat als de onsterfelijke avatar. Hij werd ingewijd in Kriya Yoga en werd de grootste Siddha of ‘geperfectioneerde Meester’ die de aarde ooit heeft gekend.  Na hemelvaart beloofde hij om in zijn fysieke lichaam te verblijven om de hele mensheid te helpen en nog steeds toont hij zich aan groepen leerlingen. Yogananda schrijft over hem in de ‘Autobiografie van een Yogi’. Er wordt gezegd dat je alleen zijn naam maar hoeft te zeggen, met eerbied en je direct een zegen krijgt van hem.
Commandant Ashtar
Geevolueerd op de planeten Venus en Ashtar. Hij is de commandant van de intergalactische vloot, die verantwoordelijk is voor de Airborne Division van het grote Witte Broederschap en vertegenwoordigt dit zonnestelsel in de raadsvergaderingen van deze melkweg en het universum.  Hij werkt nauw samen met de engelen en met Sananda in een poging om mensen van oorlogszuchtig denken naar vrede om te zetten.  Zijn vloot werkt ook om de aarde te beschermen tegen de invloed van negatieve buitenaardsen.
Yogananda Paramahansa
Yogananda was een Indiase yogi, die naar Amerika ging op verzoek van Babaji in 1920. Daar stichtte hij de Self Realization Fellowship en introduceerde Kriya yoga naar het westen.  Zijn boek ‘Autobiografie van een Yogi’ is inspirerend en informatief.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.