Is de mensheid wakker?

Zijn wij als mensen eindelijk ontwaakt uit de illusie die geplaatst is voor onze ogen? Die ervoor zorgt dat we verblind worden van het zien van de waarheid, waarom wij als mensheid hierheen werden gestuurd? Wat gebeurde er precies in 2012? Mensen over de hele wereld, wat vrij ongewoon is, probeerden het bewustzijn van de rest van de wereld een trap omhoog te tillen, door bijvoorbeeld informatie te verschaffen door het maken van films en ze te plaatsen op website’s als Youtube en diverse soorten media om ons te laten weten dat er dingen gaan veranderen.

Wat te doen tijdens het ‘wachten’ op verandering? Niet wachten, begin rond te kijken, begin (jezelf) vragen te stellen, ga zelf onderzoek doen. We leven in een maatschappij dat veel van zijn waardevolle informatie aan ons doorgeeft via internet. Ik zou niet zeggen televisie, want die worden vrijwel allemaal gecontroleerd door de overheid of het adverteerders mechanisme. Google is een van de belangrijkste zoekmachines wereldwijd, zoals mijn zoon altijd zegt: “Google that shit!”.

Laten we eens kijken naar twee belangrijke gebeurtenissen die plaatsvonden sinds het begin van 2013. Allereerst zal onze koningin afstand van de troon doen en haar zoon als 1e rechthebbende op de troon naar voren schuiven. Daar gaan we weer, de vrouwelijke energie die we nodig hebben verliezen we hier weer. Ondanks hoe een hoop mensen onze monarchie zien, moeten we wel van ze genieten, in vergelijking met de rest van de monarchieën in de wereld. Het Nederlands koningshuis was (een van de eersten) die trouwden buiten de adel, met een persoon die geen konklijk bloed bezat. Heb je hier wel eens over nagedacht? ‘What the hell’ is “koninklijk bloed”, dat bestaat helemaal niet. De kleur van het bloed is rood, niet blauw of roze en als het rozig is dien je meer ijzer in je dieet te nemen.

Koningin Beatrix
Op 28 januari 2013 heeft Koningin Beatrix aangekondigd dat ze zal aftreden op 30 april 2013, op Koninginnedag ten gunste van haar oudste zoon Willem-Alexander, de troonopvolger.
Ik heb veel respect voor onze koningin en haar werk wat ze gedaan heeft voor dit land. Ik kan begrijpen dat ze wil aftreden en alle ‘controle’ aan haar zoon, de kroonprins wil over laten. In haar geval kan ik goed begrijpen dat ze de verantwoordelijkheid neemt om zorg te gaan dragen voor haar andere zoon die een ongeval heeft gehad twee jaar geleden (prins Friso).

Er zijn bij dit voorval opmerkelijke punten om naar te kijken, deze man lag meer dan 20 minuten onder de sneeuw bedolven. In alle eerlijkheid, we weten allemaal dat na 15 minuten normaal gesproken een mens in zo’n situatie overleden is. Het is moeilijk voor een moeder om haar zoon in een situatie te zien waarbij ze niet kan helpen, maar soms moeten we deze dingen accepteren. Wat de familie niet begrijpt over deze situatie is dat de ziel van deze man vastgehouden wordt tussen twee werelden, het wordt echt tijd sinds het ongeluk om hem te laten gaan.

Hij wil over steken, hij is in een staat waar hij niet kan uitleggen wat hij voelt en met zoveel studies die gedaan zijn over de manier waarop dit werkt, moeten we hem verlossen uit deze situatie en laten gaan. Zijn geest zal altijd zijn familie beschermen, is dit niet gerechtvaardigd te doen voor zijn ziel? Ons hart is met de familie, het is tijd om hem vrij te laten zijn. Familie’s die wilen leren omgaan met het genezen van verdriet, dit is een link die u wellicht kan helpen http://zielzoektocht.blogspot.nl/2012_10_01_archive.html

Paus Benedictus XVI
Op 11 februari 2013, kondigde Paus Benedictus zijn ontslag aan, per 28 februari 2013, als gevolg van “gebrek aan kracht van lichaam en geest”. Hij zal de eerste paus zijn die sinds paus Gregorius XII in 1415 zelf aftreed, en de eerste die dit vrijwillig doet sinds Paus Celestine V in 1294.

Paus Benedictus XVI zal naar verwachting naar de onlangs gerenoveerde Mater Ecclesiae klooster vertrekken voor zijn pensionering. Hij was de 265e paus, als Soeverein van Vaticaanstad en leider van de katholieke kerk. In een interview zei Benedictus “Als een paus beseft dat hij niet meer kan omgaan met de pauselijke plichten, heeft hij het recht en onder bepaalde omstandigheden ook de verplichting de functie neer te leggen en de weg vrij te maken voor een nieuwe Paus”.

Waarom werd deze man op 78-jarige leeftijd verkozen tot paus, moet de katholieke kerk niet iemand, geboren in de late jaren vijftig, begin jaren zestig aanstellen? Zij hebben behoefte aan nieuwe bloed, frisse ideeën en een moderne blik op de huidige wereld.

Heeft hij het niet over kindermishandeling gehad, dat hij als één persoon en leider van de katholieke kerk hier niets aan heeft kunnen doen om dit te stoppen, de onrechtvaardige acties van mannen binnen de kerk die zich voordoen als mannen van God?

Deze mensen worden verondersteld de zwakke van onrechtvaardigheid te beschermen, maar in plaats daarvan gebruiken ze hun macht op de verkeerde manier. Kinderen worden naar een katholieke school gestuurd, zodat ze lid van een desbetreffende sociale orde kunnen worden die licht schijnt en antwoord geeft op de vragen die ze over deze wereld hebben. In plaats daarvan worden ze gebruikt en vooral misbruikt..! Wat voor een soort monsters zijn deze mensen? Zij hebben deze kinderen voor het leven bang gemaakt, wat is er mis met ons als mens, wanneer we de krachten die we bezitten alleen gebruiken voor het welzijn van onszelf? Ze werden verondersteld om deze kinderen te beschermen, hoe kunnen mensen zo’n koud hart hebben?
Een kind wordt onschuldig geboren, hoe kunnen wij hun dierbare levens vernietigen met onze onbaatzuchtige daden? We moeten ze beschermen ten koste van alles!

Wat is de betekenis van de datum 11-02-2013 waarop de Paus aankondigde zijn functie neer te leggen: (1 +1) + (2) + (2 + 0 + 1 + 3) = 10. Wat betekent dit getal? Houd positieve gedachten over deze situatie, zodat alles uitgewerkt wordt ter ere van het hoogste goed. Roep God aan om u te helpen optimistisch te blijven, je gedachten zijn een beïnvloedende factor in de uitkomst.

De datum van aftreden: 28-02-2013 (2 + 8 + 2 + 2 + 1 + 3) = 18 (1 + 8) = 9, wat betekent de start van eerlijkheid, spiritualiteit, dat u aan alle voorwaarden voldoet om uw levensdoel te bereiken en op de goede weg bent.

Door de eeuwen heen heeft de intergalactische raad, die de aarde overziet, zich gerealiseerd dat de mannelijke energie werd gebruikt voor ‘winst voor zichzelf’. Dat is niet het plan voor de aarde en de mensheid. We worden allemaal geacht gelijk behandelend te worden en niet te vervallen in segregatie in verschillende sociale klassen. Dit is een groot probleem in alle landen over de hele wereld. Het is de reden waarom we op het punt van verandering zijn beland om allemaal de instorting van wereld leiderschap en economische en monsterlijke samenwerking te aanschouwen. In het jaar 2008 heeft de wereld de crash op Wall Street kunnen aanschouwen en dat was nog maar het begin. Alle samenwerking die opgebouwd is met een ongezonde infrastructuur zal vallen, wat betekent dat bijvoorbeeld ‘failliet gaan’ het einde wordt van deze organisaties. Wat niet zo zal zijn als de basis gestart zou zijn in goede integriteit, met verbetering voor de mensheid.

In de laatste eeuw maakt de mannelijke energie misbruik van de mensheid. Vanaf 2012 tot en met 2032 komt de vrouwelijke energie terug, wat balans zal brengen in de wereld en verandering teweeg brengt ten goede van de mensheid. De wereld zal een betere plek worden om te wonen…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.