Andere meesters… pt2

Krishna en Radha
 

Heer Krishna is een van de grote avatars van het hindoeïsme. Hij is de Oost-equivalent van de Christus. Hij woonde in 5000 voor Christus en was Lord Maitreya in een vorig leven. Radha is zijn gemalin. Die twee vertegenwoordigen de relatie op het hoogste spirituele niveau, het perfect uitgebalanceerde mannelijke en vrouwelijke. Het is een prachtig beeld om in de hoek van uw huis te plaatsen als u wenst om een relatie of juiste uw goddelijke partner aan te trekken of hogere mogelijkheden toe te voegen aan uw huidige partnerschap.

Melchizedek
 
Melchizedek is een oud kosmisch wezen belast met de ordening van Melchizedek. Deze broederschap organiseert de Mysterie School, die de geheimen van God, het Universum en de ware geschiedenis van de planeet bewaart, en er aan werkt om de hemel op aarde te vestigen. Jezus was een hogepriester in de Orde van Melchizedek. Alle meesters behoren op een bepaald niveau bij dit broederschap.

Lady Portia

 

Lady Portia is een van de Heren van Karma. Ze houdt de balans van genade en oordeel in takt. Ze helpt diegenen die hun hart en hoofd in evenwicht willen brengen. Zij zal ook mensen helpen die oordelen en anderen van de lagere geest bekritiseren, door hun energie te verhogen tot hun hartcentrum en liefdevol te zijn voor zichzelf en anderen. U kunt de Heren van Karma toepassen in meditatie voor het vrijgeven van persoonlijke of collectief karma. Als u dit doet, vraag dan of het karma kan worden vrijgegeven op elk niveau – fysiek, mentaal, emotionele en spirituele, in elke dimensie en in elke realiteit en universum. Lady Portia is iemand die vaak genade biedt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.