De Ascendenten meesters – pt2

Moeder Maria
Bekend als de Koningin van de Engelen, Moeder Maria is een geweldige universele engel. Zij is de tweelingziel van aartsengel Rafaël. Ze werkt samen met het team van Verlichte Wezens om  vrouwen sterker te maken en kracht te geven en de goddelijke vrouwelijke wijsheid terug te brengen naar de Aarde.

Vorige levens: Ze is nog nooit geïncarneerd, maar leefde ook als Isis die aan het begin stond van Lemurië en de Lemurische Mysterie School ontwikkelde. Nogmaals zij leefde ook als Isis, de hogepriesteres van Atlantis, die maagdelijk geboorte gaf aan Horus. Isis nam de naam Maria aan toen ze de moeder werd van Jezus, die de Christus van zijn tijd was en opnieuw leefde als de Universele Angel, Maria.

Teresa van Avila
Haar rol is het bevorderen van het opnieuw begrijpen van theologie, die dogmatische religies zal verwijderen en een bewustzijn van eenheid zal terugbrengen.  Teresa van Avila, zestiende-eeuwse hervormer van de Karmelieten orde in Spanje, stond vaak in nauw contact met Jezus. Hij vertelde haar: “Vergeet niet op te schrijven wat ik zeg … Ik zal zorgen dat het boek zal  leven.” 

Haar oorspronkelijke naam was Teresa de Cepeda y Ahumada, en haar gekozen naam als een non was Theresa van Jezus. Ze kwam van een welgestelde adellijke familie. Ze verliet de Karmelieten orde (circa 1536). Veel later onderging zij (circa 1555) een ’tweede bekering’, waarna ze mystieke visioenen ervaarde.

St Catharina van Sienna
St Catharina van Sienna werkt samen met de Verlichte Wezens om het spirituele licht te stimuleren in de mensheid.  Vorige levens: Jeanne d’Arc en Helena Blavatsky, die Theosofie in de wereld bracht.
De Italiaanse mystieke St. Catharina van Siena (1347-1380) was een vrouw van intens gebed en innige vereniging met God. Ze was ook actief in politieke zaken en had invloed op de terugkeer van het pausdom van Avignon naar Rome.

Als 23e kind van de Benincasa familie, werd Catherine geboren in Sienna. Ze was een vrolijk, helder en zeer gelovig kind, dat later zei dat ze haar maagdelijkheid had gezworen toen ze haar eerste visioen van Christus kreeg op de leeftijd van 7. Op haar 13e werd ze één van de Dominicaanse Zusters van Berouw in Sienna. Tegen de tijd dat ze 20 was, was Catharina zo bekend geworden door haar persoonlijke heiligheid en ascetisme dat ze een groep spirituele discipelen-priesters en leken, mannen en vrouwen aantrok.

St Clare
St Clare brengt een groter spiritueel bewustzijn naar de mensheid. Tijdens haar ambtstermijn zal ze incarneren op een manier waardoor ze dat terug kan om te rapporteren aan Lord Kuthumi over de voortgang in spiritueel bewustzijn. Hierdoor kunnen spirituele gebieden aangepast worden voor de hulp die zij ons geven. Ze was de stichter van de Orde van de Arme Clarissen, die zich hebben toegewijd tot een niet materieel leven en waar nodig ingezet voor mensen in nood. Ze heeft vorige levens gehad, maar geen die wij zouden herkennen.

St Clare van Assisi was een volgeling van Sint-Franciscus van Assisi, met wie ze gevlucht was na het ontsnappen uit een gearrangeerd huwelijk. Op de Portiuncula kapel van Assisi kreeg ze haar geloften, wat het begin markeerde van de Tweede Orde van Sint Franciscus. In gezelschap van haar moeder en zus, bijgenaamd “De Clarissen,” werd ze de abdis van het klooster van San Damiano, bij Assisi in 1216. In 1958 verklaarde Paus Pius XII haar Patron van de televisie, in verwijzing naar een incident waar ze op miraculeuze wijze de kerst nachtmis in de basiliek van San Francesco aan de andere kant van Assisi zag en hoorde, ondanks het feit dat ziek was.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.