Werkloos of loos werk?

We merken dat de laatste tijd http://zielzoektocht.nl goed bezocht wordt, met informatie om mensen even wakker te schudden en de sluier voor de ogen weg te halen. Besef goed wat er rond ons gebeurd, begin jezelf vragen te stellen over dingen die je overkomen zijn het laatste jaar. Bekijk het nieuws en zie wat er op dit moment in de wereld gaande is.

Als we kijken wat voor veranderingen plaatsvinden in de maatschappij en ons prive leven, dan valt ons op dat er dingen gebeuren die we nooit hadden verwacht. De mensheid is zo drastisch aan het veranderen dat we connectie verliezen met onszelf (je ik). Je zoekt en wilt voor help vragen maar waar en voor wat precies?

Neem gewoon de tijd, doe de televisie uit en ga op een rustige plek zitten. Stel je ‘hogere zelf” de vragen en wacht tot de antwoorden tot je komen of schrijf je vragen gewoon op. Eerst begin je vragen te stellen wanneer bepaalde dingen gebeurd zijn en waarom? Wat is de les die je daarvan moet leren en hoe ga je de situatie oplossen?

Nooit blijven hangen op het punt waarom, want dan komt je er nooit uit. Pak het initiatief en neem de tijd om te bekijken wat er precies aan de hand is. Bijvoorbeeld; je hebt je baan verloren, je vind niet snel een nieuwe, je raakt in paniek, begint geirriteerd en boos te worden, bezorgdheid is een feit en depressie ligt op de loer… Waarom? Heb je er ooit over nagedacht dat er wellicht een reden voor is? Ja, ik begrijp dat je denkt dat het niet jouw fout is geweest en dat gelooft ik best.. Maar is het de moeite om er zo lang over in te blijven zitten? Nee want alles in het leven gebeurd voor een reden… op dit moment zie je het misschien niet, maar straks wel. Bedenk goed, als er een deur sluit, gaat er een andere open…

We schrijven ons levensdoel vanaf het moment dat onze geest kiest om op deze aarde te komen. Jij ‘speelt’ de rol die je jezelf hebt gegeven in dit leven, de mensen om je heen heb jij ook uitgekozen en doen gewoon ‘hun werk’. Nou raak je misschien wat geirriteerd, want je vraagt jezelf af ‘hoe kan ze dat nou dat nou zeggen, ik ben niet gek..?’ Nee je ben niet gek, maar je moet wel snappen dat we allemaal onbewust hebben gekozen voor de mensen die we om ons heen dulden en toe laten. Soms kruisen mensen ons pad en we vragen onszelf af waarom? Soms ontmoet je iemand en je weet direct dat je deze persoon niet verder in je leven wil meemaken. Daar hou je gewoon afstand van, omdat je ziel de persoon al ontmoet heeft, misschien in een leven hiervoor wat niet goed ging en nu je deze persoon nogmaals tegen komt voelt het wederom niet lekker.

Iedereen heeft dit wel eens een keer gevoeld in zijn of haar leven, maar wat doet je eraan? De reden waarom je zo’n persoon nogmaals tegen komt is omdat je zeer waarschijnlijk karma moet verwerken met de desbetreffende persoon. Vergeet ook niet met betrekking tot het verliezen van je baan, dat als je voor een gigantische organisatie gewerkt hebt, wat niet opgebouwd is met de juiste intenties, het uiteindelijk zal instorten omdat de basis niet opgezet is met integriteit. De meeste organisaties hebben geen gevoel voor mensen. Hoe groter de organisatie, hoe eerder je een ‘nummer’ wordt en alleen maar een onderdeel bent in het geheel om zo veel mogelijk omzet te genereren. Geloof het of niet, het is een moderne variant van slavernij. Dit oude paradigma gaat heel snel instorten vanaf 2013 en er gaat een nieuw systeem opgebouwd worden met hogere beginselen. Wees dus blij dat je er vanaf bent.

Lees meer hierover op http://zielzoektocht.blogspot.nl/2013/01/wat-te-verwachten-voor-2013.

We hebben altijd de kans om een nieuw leven te beginnen, dus laat het verleden achter je enhervorm je leven, met een frisse blik en nieuwe ‘kijk’. Je heb echt niets te verliezen, ga op weg naar wat nieuws en zoek mooie kansen, met een goede inslag voor humanitaire doeleinden bijvoorbeeld.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.