Bang voor het liefde


De meeste mensen op aarde zijn bang voor de liefde. Ze zijn bang voor pijnlijke dingen die hen zullen bevrijden van de beperkingen uit hun aardse sfeer. Liefde is namelijk de ‘ladder voor verlichting en ascensie’, het is een ladder van licht, een trap naar de hemel. Met het oog op deze toegang moeten we altijd door ons eigen hart gaan en niet door het hart van een ander. Het hart van een ander zal ons alleen maar terug leiden naar ons eigen hart. Geen enkel ander hart zal ons verlichten als we het nodige hebben volbracht. Het kan ons voeden, kan ons polijsten en kan van ons houden – maar eerst moeten we ontvangen wat we hebben gekregen. We staan ​​allemaal op de kust van het verleden en kijken uit naar de zee om te zien wat we kunnen zien. En wat zien we? We zien de pijnlijke wonden, de onrechtvaardigheden. Hoeveel van de zegeningen zie we of zijn we die vergeten? Hoe gemakkelijk is het voor de duisternis om ons  geheugen te versluieren en daardoor de zegeningen in ons menselijke geheugen te laten vergeten, de genade, de goede tijden die we hebben mogen ontvangen en gegeven hebben om zo veel.

We staan op de veranda van ons volgende niveau naar het licht. We moeten de deur openen en naar binnen gaan om ons verleden te bekijken. We zullen zien wat pijn gaat doen. We zullen zien wat een glimlach op ons gezicht tovert. We zullen een panoramische review voorgeschoteld krijgen als we kijken naar alles en zeggen: “bedankt voor het toestaan ​​om mijzelf te zijn wie ik ben, voor elk persoon die ons levenspad gekruist heeft en bijgedragen heeft aan het recept van onze ziel, voor de ingrediënten van de liefde die in ons bezit is”. Sta open voor deze deuropening. Vraag om de hogere niveau’s van de liefde vol te ontvangen. Vraag het universum je te laten zien hoe je meer lief kunt hebben, je te laten zien hoe je meer liefde kunt ontvangen en je te laten zien hoe liefde uit te stralen.

We hebben elk zo’n grote bol van licht. Elke plaats waar we gaan, veranderen we de vibraties. Doe dit met een bewustzijn. Doe dit met liefde. Als we onszelf vinden in woede – schuif het onmiddellijk weg om lief te hebben. Oefen dit over en weer in deze tijd. Voor ieder moment dat we boos zijn, vraag om liefde. Elk niveau van de liefde die wij in lopen als een krijger zal ons dichter bij een verlichtingsniveau in ons eigen hart en in ons hogere licht brengen. Alle waarheden die we zoeken zijn binnen ons bereik. Om ze te kunnen benaderen moeten we ‘geloven met een geweten’ en ‘weten dat we het geloven’.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.