Intenties en verwachtingen

Er is een groot verschil tussen intenties en verwachtingen. Intenties creëren een energetische verplichting richting de door jouw gewenste uitkomst. Verwachtingen zijn constructies van de menselijke geest die er achter probeert te komen hoe jouw intenties tot stand zullen komen. Intenties creëren een bestemming. Verwachtingen omschrijven hoe jij denkt dat het pad er uit zal zien. Echter, wanneer jij je verwachtingen realiseert, zijn wonderen mogelijk. De hogere macht heeft wellicht een beter pad voor je uitgestippeld dan wat jij je ook maar kunt voorstellen.

Schepping heeft je vrije wil gegeven. Je kunt jouw energie bundelen en het richten op wat je ook maar leuk vind. Je kunt veel ruimte over laten om het werk van de hogere macht toe te laten of juist heel weinig. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “Lieve heer, ik wil graag een relatie met de persoon …”. En dan lieve mensen, bestaat de mogelijkheid dat je een leven lang kunt wachten omdat de persoon in kwestie ook over vrije wil beschikt. Een betere manier van vragen is: “Lieve heer, ik zou het fijn vinden een grote liefde te vinden met iemand waarvan u denkt dat die persoon perfect voor mij zou zijn.” Laat daarna je verwachtingen vallen en heb vertrouwen. Wan wat er ook gebeurd, de hogere macht binnen het universum wil graag dat je gelukkig bent.

De hogere macht wil graag liefdevolle uitwisselingen op deze planeet. Je kunt zeggen: “Lieve heer, ik heb geld nodig! Ik moet meer werk krijgen!” en dan zul je zwoegen daar meer werk voor je klaar zal staan. Je kunt ook zeggen: “Lieve heer, ik zou graag op vakantie willen, een auto, (of wat het dan ook moge zijn waar je je geld voor wilt gebruiken).” Dit laat een groot stuk ruimte over voor de hogere macht om mee te kunnen werken. Je zou een vakantie kunnen winnen. Een vriend zou je een accomodatie kunnen aanbieden. Iemand zou je een auto kunnen geven. In ieder geval, De oplossing van de hogere macht brengt liefde voor allen met zich mee.

Dus lieve mensen, probeer je verwachtingen over hoe je dromen zich moeten ontvouwen los te laten. In de meeste gevallen laten deze verwachtingen je ellendig voelen. Behoud je intenties, wensen en gebeden maar laat je verwachtingen hoe deze vervuld dienen te worden los. Geef jouw hogere macht de ruimte om in jouw leven te kunnen werken. Je bezit vrije wil. Je kunt kortzichtig één pad selecteren en omarmen, of je kunt je geest, hart en ziel openen om onverwachte wonderen en prachtige oplossingen te ontvangen die je je nooit voor had kunnen stellen.

Zoals we zelf graag zeggen, de hogere macht beweegt de sterren in de hemels en laat de seizoenen veranderen. Dan zou deze liefde zeker de prachtige oplossingen voor al je dromen en uitdagingen moeten kunnen vinden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.