We zijn op een kruispunt in ons leven

Wij zijn een mix van alles wat we ooit zijn geweest en alles wat we kiezen te zijn. Binnen de muren van ons hart koesteren we het verleden, creëren we het nu en bereiden we de toekomst voor. Binnen de muren van ons hart woont alle hoop en huist de wil voor de toekomst. Binnen de muren van ons hart huizen alle niveaus van het universum, ook die zich nog niet fysiek gemanifesteerd hebben, en nog steeds de mogelijkheid hebben zich te manifesteren.
We staan ​​allemaal aan de poort van onszelf, onze adem, wachtend op het leven om ons te tonen welke richting te lopen, welke richting te zoeken. We staan ​​allemaal aan deze poorten te wachten op een signaal van iets van de hemel, van iets van de aarde, van iets van het leven. Toch zien we nog steeds niet dat alle tekens, signalen en energieën, wonen in de verbindingen en grenzen van ons eigen wezen.
We staan ​​op de top van onszelf en we worden gevraagd te springen naar de volgende bergtop, te springen naar een plaats van bewustzijn en begrip dat eigenlijk nog niet bij ons is ingedaald. We worden gevraagd ons buiten onze mogelijkheden te manifesteren, verder te gaan dan onze mogelijkheden om te creëren, verder te gaan dan onze mogelijkheden om lief te hebben. Er wordt ons gevraagd onszelf te erkennen en te landen in een sfeer van kennis die ons kennisniveau zal overtreffen.

Er zijn veel niveaus van ons licht dat we dienen te omarmen, omdat er vele nieuwe niveaus in ons mens-zijn aan komen waar we eerder bang voor waren om te omhelzen. Open jezelf om alle niveaus van de liefde te ontvangen, of het nu liefde is die ons gepijnigd heeft in het verleden, liefde die onbeantwoord is gebleven, liefde die zijn hoofd om heeft gedraaid en weg van ons is gelopen. Bevestig dat je van jezelf houd, daar het volgende niveau van ons ontwaken, alleen geopend kan worden door middel van ons menselijk hart.

Met het oog op onze stijging naar het volgende niveau van acsensie in licht en verlichting moeten we dit doen door liefde en terug te kijken in ons verleden. De achteruitgaande baan van Mercurius zal ons begeleiden in dit duidelijk omschreven denkproces. Ons wordt gevraagd om terug te gaan door de tijd en de overblijfselen van de glans van liefde die ooit was op te halen. Het is door deze deuropening van verleden liefdes dat we vervolgens kunnen lopen naar de nieuwe liefde die we dragen als een gouden mantel van licht.

Voor allen die in dit gebied zitten zal ascensie naar een hogere liefde mogelijk zijn, maar we moeten meerdere stappen achteruit gaan om op te halen wat we zo bewust en zo gemakkelijk uit de boot hebben laten vallen. Liefkoos het, poets het op en plaats het in je hart. Want in de tijd van de eclipsen, zal er een totale zonsverduistering van ons menselijke hart zijn, als we ons herinneren hoe we op deze manier van denken, waar we ons nu in bevinden, zijn gekomen. We zullen diep in onze schelp kruipen en onze wonden van het verleden, de onrechtvaardigheden en de pijn, likken. Net als bij alle diersoorten op aarde zal het speeksel waar we onze wonden mee likken genezing brengen voor ons. Het zal onze eigen liefde en onze eigen verzorging zijn waar ons hart en onze ziel zo naar verlangt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.