ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt1 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en Engelen

Er zijn engelen en aartsengelen die heersen over de astrologische dierenriem en de bijbehorende zon en sterrenbeelden. De dierenriem is verdeeld in 12 astrologische tekens die worden geassocieerd met 12 sterrenbeelden, de engelen van de dierenriem houden toezicht op elk van deze beelden, evenals mensen (en dieren) geboren onder ieder teken.
Wanneer het tijd is voor onze terugkeer naar een ander aards leven (reïncarnatie), krijgen we de kans om het Sterrenbeeld te kiezen waarvan we voelen dat het meest nodig is om de levenslessen van onze ervaringen te leren. Wel zijn hier natuurlijk bepaalde keuzes en richtlijnen voor. Ons wordt verteld wat de meest belangrijke lessen zijn en worden dan geholpen om de beste keuze voor onze groei te maken. Dit is het moment waarop we horen over het Sterrenbeeld dat ons het grootste voordeel zal geven voor onze specifieke leerervaringen, met inbegrip van de valkuilen zoals we die tegen kunnen komen als we eenmaal geïncarneerd zijn.
De engelen van de dierenriem kunnen ons helpen om ons astrologisch geboorte teken te begrijpen en ons uitleggen hoe het betrekking heeft op ons levenspad en het doel van onze ziel. Het vertelt ons onze inherente eigenschappen en persoonlijkheid.
RAM – AARTSENGEL CHAMUEL
  • Aartsengel Chamuel houdt toezicht op het ster teken van de Ram, met de kwaliteiten assertiviteit en zelfvertrouwen.
  • Aartsengel Chamuel heeft betrekking op de Gouden Straal en de ‘zonne-engelen’. Aartsengel Chamuel regeert over de planeet Mars, het ster teken Ram en de dinsdag.
  • Degenen die zijn geboren onder het teken van de Ram zijn over het algemeen extravert, impulsief en vol met ideeën. Ze hebben de neiging om snel enthousiast te worden, dramatisch over te komen en bereid te zijn uitdagingen aan te gaan.
  • De Ram heeft een dominante persoonlijkheid maar dit is vaak om hun gevoelens van ontoereikendheid en onzekerheid te verdoezelen.  Rammen kunnen zich vaak presenteren met een front vol bravoure, maar diep van binnen zijn ze erg onzeker van zichzelf.
  • De Ram heeft weinig of geen geduld voor details en ze worden snel boos. Hun woede is van korte duur en wrok wordt snel vergeten. De Ram kan in een minuut exploderen in een woede uitbarsting, maar zal geen herinnering hebben waar het over ging de volgende minuut.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.