Het verleden achter U laten

 

Het verleden achter u laten is het diepere werk van onze ziel. Onze ziel weet diep van binnen dat als we de toekomst naar ons gewenste beeld willen vormgeven en modeleren, we ook verantwoordelijkheid moeten nemen voor het verleden.
De Universele Wet van Karma dicteert dat alles wat we doen en wat we sturen als een cirkel direct naar ons terug komt. Karma is een Sanskriet werk wat ‘act’, ‘actie’, ‘daad’ of ‘woord’ betekent. Zowel positieve als negatieve karma is het effect van de oorzaken door ons, in beweging gezet in het verleden.

Karma is het gevolg van onze gedachten, woorden en daden.


Door de Wet van Karma komt alle energie terug naar ons. Als positieve energie terugkeert naar ons zien we de positieve dingen in ons leven. Als negativiteit terug naar ons komt, keert het terug om een oplossing te zoeken voor een eerder probleem. Het is een kans voor ons om dingen recht te zetten en de energie om te draaien naar positieve energie.
Als we ervoor kiezen om de energie niet te transmuteren van negatief naar positief, zal de negatieve energie blijven en kan het zich uiten in de vorm van een ongeval, ziekte en disharmonie. Het kan zich manifesteren in de vorm van ingesleten slechte gewoonten die ons tegenhouden in het omgaan met anderen en zelfs in het uiten van liefde.

Hoewel we eigenlijk niets kunnen veranderen wat in het verleden gebeurd is, kunnen we onszelf en anderen bevrijden van fouten uit het verleden. We kunnen dat doen door te leren van de lessen, ze niet te herhalen, weer goed te maken, onszelf en anderen te vergeven en daardoor positieve of goede karma te creëren.

Spirituele technieken zoals mantra’s, gebeden en zelfs heilige liederen helpen ons om karma te verwijderen, waardoor het transmuteren van de energie en genezing van het verleden werkelijkheid wordt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.