De kracht van geluid

Wetenschappelijke studies wijzen op wat wijze mensen en genezers al duizenden jaren weten geluid en de trilling van geluid zijn de sleutels tot fysieke, geestelijke en emotionele vitaliteit.
Alternatieve genezers en gezondheidswerkers experimenteren met verschillende en specifieke tonen om het lichaam te genezen. Van bepaalde soorten van klassieke muziek, in het bijzonder Mozart, Bach en Beethoven, is aangetoond dat het het leerproces versnelt, het geheugen uitbreid, de zenuwen kalmeert, de geest ontspant en het IQ tijdelijk verhoogt. Bij klassieke muziek, wanneer het wordt afgespeeld voor planten (bijv.wijnstokken in de wijngaarden in Toscane, Italië) is aangetoond dat hetde opbrengst verhoogt, de tolerantie tegen ziekten laat toenemen enhet fruit groter en sappiger wordt.
Wij zijn in staat om de ongelooflijke kracht van geluid te gebruiken om positieve energie te verspreiden, om te vragen om gebeden positief te bevestigen en te besluiten. Als we mediteren of bidden, bevestigen we het aansturen van universeel wit licht en de positieve energie in onze wereld, met de bedoeling om de omstandigheden te veranderen in ons leven en de wereld om ons heen. Wanneer je de creatieve kracht van geluid gebruikt door middel van gesproken gebeden, affirmaties en bepalingen, ben je goddelijk wit licht actief aan het ‘regisseren’.

Decreten, gebeden, mantra’s en hymne’s zijn bedoeld om hardop te worden herhaald. Het herhalen van een decreet of mantra is niet alleen een verzoek opnieuw aanhalen … het is eigenlijk versterking op versterking van de gevraagde energie. Elke keer dat je het herhaalt of er een beroep op doet is het vermenigvuldigen van de energie per momentum, wat zorgt voor meer en meer spiritueel licht op en in situaties met het oog op meer hulp en een uitkomst te brengen.

Door studie en experimenten is gebleken dat degenen die herhaalde Sanskriet mantra’s (voor zo kort als 10 minuten per dag) fysiologische veranderingen ervaren, zoals een lager stressniveau, trager metabolisme en een minder hoge hartslag. Latere studies hebben aangetoond dat mantra’s het immuunsysteem ten goede komen, slapeloosheid verlichten, de hartslag verlaagt en zelfs de eigenwaarde laat toenemen.

Deze ‘decreten’, mantra’s, gebeden of hymne’s worden over het algemeen drie keer herhaald of in veelvouden van drie. Drie is het nummer van de ‘drie-eenheid’. Mantras kunnen worden gebruikt om ​​sterke spirituele verbindingen te ondersteunen.

Laat de krachtige trilling van je stem manifesteren en je diepste wensen uitkomen en het spirituele witte licht sturen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.