ENGELEN VAN DE DIERENRIEM – pt2 Sterrenbeelden, Aartsengelen en Engelen

Waterman – Aartsengelen Uriël en Cassiel

Het teken Waterman wordt geregeerd door de Aartsengelen Uriël en Cassiel, voortbrengend idealistische en humanitaire energieën.

Aartsengel Uriel werkt met de ‘Ruby Ray’, een straal in de kleur Robijn met een focus op je levenspad en ziel missie. Aartsengel Uriel is verantwoordelijk voor het Noorden en de regels van het dierenriem teken Waterman en de planeet Uranus. Aartsengel Cassiel regeert over de planeet Saturnus, het sterteken Waterman en de zaterdag en is een ‘herder’ engel.

Watermannen hebben de neiging om onafhankelijk te zijn, vooruitstrevend in ‘outlook’ en humanitair. Watermannen houden van het idee van het helpen van de mensheid in z’n geheel, maar laten het vaak los wanneer zij worden geconfronteerd met de rommelige kleine problemen die zich voordoen in een-op-een relaties tussen mensen. De Waterman wiens hoge idealen hem inspireren om positief te werken voor de mensheid, verafschuwd het om verwikkeld te raken in de wereld van persoonlijke relaties.

Watermannen kunnen kil, afstandelijk en ongevoelig overkomen. Zijn moedige, enthousiaste idealen kunnen makkelijk in hardnekkig fanatisme uitmonden.

De geest van de Waterman is meestal sterk ontwikkeld, maar hun ernstige karakter geeft vaak aanleiding tot wrijving.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.