ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt3 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en Engelen

VISSEN – Aartsengelen Azriel en Zadkiel

Het sterrenbeeld Vissen wordt geregeerd onder toezicht van de Aartsengelen Azriel en Zadkiel, die het sterrenbeeld beïnvloeden via met name artistieke en emotionele eigenschappen.

Aartsengel Azriel regeert de planeet Neptunus en het ster teken Vissen.

Aartsengel Zadkiel regeert de planeet Jupiter en de Donderdag. Aartsengel Zadkiel werkt met behulp van de Violette Straal met de focus op zelf-transformatie en spirituele groei.

Vissen zijn van nature een ‘gevoelstype’ die handelt en reageert op basis van hoe ze zich voelen in plaats van wat logisch is. Ze hebben de neiging om idealistisch, romantisch en gevoelig te zijn, maar ook zelfopofferend. Ze kunnen veel offers in de naam van liefde maken. Vissen houden ervan om verliefd te zijn. Ze zijn romantisch over alles, vooral liefdes zaken. Elk aspect van het leven moet een element van romantiek voor hen bevatten,  anders gaan ze hun belangstelling verliezen en raken ze verveeld.

De algemene kenmerken van de Vis zijn die van vriendelijkheid, vredelievend en meelevend bij de ellende van anderen.

Vissen zijn grote kampioenen in de ‘underdog’ zijn. Ze zijn gul, sympathiek en begripvol, hoewel hun gevoelige aard ze humeurig en / of prikkelbaar kan maken.

Vissen zijn vindingrijk, inspirerend en fantasierijk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.