De Geestelijke Wet van Reïncarnatie

De Geestelijke Wet van Reïncarnatie loopt in overeenstemming met de * Akasha Records.

Het woord ‘carne’ betekent ‘vlees’. Incarnatie gebeurt als onze geest bij een nieuwe fysiek lichaam binnenkomt. Het principe van ‘reïncarnatie’ is het terugkeren van de geest / ziel in een nieuw fysiek lichaam over een reeks van nieuwe levens.

Volgens de Geestelijke Wet van Reïncarnatie, worden onze zielen in de gelegenheid gesteld om op aarde terug te keren in de menselijke, fysieke vorm om onopgeloste problemen op te lossen en / of aan te vullen aan het einde van een mensenleven.

Bijvoorbeeld, wanneer een persoon consequent een ander heeft geschaad (bijvoorbeeld een man die zijn vrouw slaat), kunnen hun zielen weer samen terugkeren om de ziel van de dader in staat te stellen het goed te maken.

Als we iemand bedriegen op de een of andere manier tijdens een leven, kan onze ziel wensen om terug te keren in een ander leven, om het weer goed te maken en / of die persoon in een ander leven te helpen.

Onder de Geestelijke Wet van Reïncarnatie, als een ouder zou sterven en  zijn / haar kinderen  verward, boos, of verkeerd begrepen etc zou achterlaten, kan de ziel van het kind (of de kinderen) en de ouder ervoor kiezen om te reïncarneren en samen een poging te wagen tot elkaar te komen en / of op te lossen. Hele familie’s reïncarneren vaak samen in een poging onopgeloste kwesties uit te werken.

Gemeenschappen die in conflict of oorlog zijn komen vaak weer bij elkaar in een volgend leven om samen vrede te vinden in plaats van een conflict.

Goed en slecht zijn net als bij- en afschrijvingen. In toekomstige levens (incarnaties) kunnen wij een beroep doen op onze ‘kredieten’, maar moeten we ook onze ‘schulden’ betalen.

Volgens de Geestelijke Wet van Reïncarnatie, reïncarneren we vaak in soortgelijke omstandigheden als gevolg van het verlangen van de ziel om het weer goed te maken en om het verleden tot ruste te leggen.

Het aardse is een ‘materialistische’ plaats van vrije wil en keuze, waardoor het gemakkelijk wordt gemaakt om het perspectief van idealen uit de geestelijke wereld te vergeten. Wanneer we dezelfde fouten blijven maken in daaropvolgende levens, worden we gevangen in de cyclus van reïncarnatie.

Levenslessen worden gepresenteerd aan ons in de vorm van ervaringen en de Aarde is het leerbedrijf waar we onze lessen leren.

Zodra onze fysieke lichamen sterven, wordt ons ‘ziel’ rapport beoordeeld en gecontroleerd door onze spirituele gidsen, engelen en onze spirituele mentoren (bekend als de Heren van Karma). We zijn dan in staat om te beslissen welke lessen we opnieuw moeten leren om onze ziel uiteindelijke het ultieme doel van ascensie te laten bereiken. Met de levenslessen die we goed hebben geleerd en doorgegeven, zullen onze zielen nieuwe lessen leren in de volgende incarnaties.

Onze zielen zullen alle vormen en niveau’s van leven op aarde, zoals leven als boeren, dokters, kunstenaars, soldaten, zakenmensen en huisvrouwen – alle denkbare levens en levensstijlen ervaren om te leren van hen. Onze zielen zullen alle religies, overtuigingen en systemen meemaken. Tevens zullen ze incarneren en reïncarneren, opnieuw en opnieuw, om goede lessen te leren en karma terug te ‘betalen’.

Onze zielen zullen genieten van alle polariteiten zoals rijk / arm, man / vrouw, student / docent, verrader / en worden verraden enz.

Er zijn veel verschillende redenen waarom onze zielen ervoor kunnen kiezen om te reïncarneren, zoals:

om anderen te dienen, te onderwijzen, te helpen en een ‘licht’ te zijn voor anderen.

om te leren over zelfacceptatie, onze emoties, onze seksualiteit, levensstijl keuzes, vonnissen  en andere lessen en ervaringen, uitsluitend aangeboden op de aardse vlakte.

om inzicht te krijgen en oplossingen daarvoor aangereikt te krijgen.

het recht zetten van onrecht en karmische schuld terug te betalen .

De Aarde is een plaats van vrije wil en persoonlijke keuze, elke gedachte, woord en daad manifesteert uiteindelijk in ons leven. Onze overtuigingen, gedachtegoed en emoties bieden ons mogelijkheden om verschillende dingen te beleven.

Volgens de Geestelijke Wet van Reïncarnatie, is er een spirituele uitwerking van alle dingen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.