Wat betekend 12-12-12 eigenlijk?

Sommigen zeggen dat het werken met de 11:11 energieën, steeds hetzelfde en onnodig is, maar wij weten wel beter. De 11:11 vibratie van het Licht is een van de belangrijkste jaarlijkse evenementen die ons is gegeven. 11:11 is een energie die volledig en voor altijd is verankerd in ons hart. Het is onderdeel van onze persoonlijke codering en afgestemd op al diegenen die het Christus-licht dragen, hetzij in DNA of gewoon door de intentie.


Ja, deze informatie kan inderdaad repetitief voor sommige alwetende zielen over komen, maar net als bij een kind dienen dingen nodig en vaak herhaald te worden om het volledige voordeel van het ‘geschenk’ te begrijpen en te krijgen. Deze 11:11 energie is als de vader die zijn bruid gaat weggeven. De bruid is het jaar 2012 met alle bijkomende gevolgen. Deze 11:11 energie wandelt door de tijd zoals wij die kennen langs het eiland van de schepping.

Als de 11:11 energieën elke cel van je wezen binnen komen laat het jou datgene zuiveren wat is gestold en geblokkeerd. Alles uit de hemel wat bekend en onbekend is komt binnen door deze 11:11 ‘poort’. In lijn met alles wat je weet over liefde, zal een overstroming van het hart je boven eerdere emotionele getijde lijnen en obstakels uit het verleden laten reizen. Zet koers naar een hart dat vrij is van vuil, vrij van de definities van het verleden.


Wat goed is in jou heeft de stormen en overstromingen overleefd. Wat was verduisterd is gewist en gepolijst naar een helder licht. Je word opnieuw ingedeeld in gedachte en daad naar een plek waar je bewust een wereld kunt ontvangen die beter is dan waar je in je gebeden om gevraagd hebt. Zalvend met deze kennis voor een nieuw niveau van leven wat zich naar buiten barst door uw atomen, bent u steigende met galactische herinneringen en waarheden die al diep slapend in je DNA wachten, op de juiste energetische signatuur om ze wakker te maken.

Maak je vrij van de vorige ketenen van beperking en vlieg hoog op de spiraalvormige winden van waarheid, voorbij het ​​denken en de tijd. Jouw eeuwige hart zal je in de richting van een perfecte flow leiden. Ja je gaat veranderen, ja je zult vrij zijn en ja je zult de focus verliezen over wat je dacht wat de waarheid was. Spring van de brug der beperkingen en leer om te vliegen door vertrouwen en vertrouwen alleen. Er is niemand die je kan stoppen, alleen jij. Je leven is je eigen creatie, kies er voor om een slachtoffer of een overwinnaar te zijn. Vraag dat alles wat tegen je gedaan is nu gezegend wordt in de compleetheid van de tijd. Beweeg in de richting van een lengtegraad van licht dat op je aanwezigheid wacht. Licht heeft de behoefte om als het moet dienen wel omarmd dient te worden… Zonder jou zit het licht alleen te wachten.

11:11 is een getallen activerings sequentie. Elke keer als je die reeks ziet op een klok betekent dit dat je de kans wordt gegeven je richting een ingang van de schepping te begeven. Het heelal heeft op dat moment een momentopname van je gedachten gemaakt, dat zich zal manifesteren in recordtempo. Al met al is het een goddelijke verklaring afgegeven aan de aarde in z’n geheel. Wordt wakker en laat je ware gezicht zien.


Elf is ook het aantal meesters. Het is een gecodeerde moleculaire structuur van herinnering. Dit is de biologische Ascensie en 11:11 is de Hemelvaart doorgang. Het Licht van Ascensie komt in vele vormen en op vele niveaus. Het komt niet altijd in een dag, of een moment. Want wij stijgen en dalen steeds woord voor woord, gedachte na gedachte. Ascension wordt geboren uit elke ademhaling, elke gedachte, elk woord.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.