Het tijdperk van Gaia

Net als een grote magiër, heb je de mogelijkheid om op magische wijze materie op te roepen wanneer je het nodig hebt of graag wilt. Daar de veelheid van de aarde zich aan het verminderen is om meer licht vast te houden, is het een wijze en formidabele gedachte om te handelen alsof je op een verlaten eiland bent terecht gekomen, ver van een land waar alles aanwezig is en voor het grijpen ligt. Wat ooit alom aanwezig was, is geslonken in grootte en heeft niet de mogelijkheid zichzelf opnieuw te creëren zoals het altijd in het verleden gedaan heeft.

Nu de Aarde een ster aan het worden is, zal haar materie afnemen daar haar DNA naar lichtere deeltjes en stof verschuift. De Aarde is uniek van aard en zal zichzelf niet herproduceren zoals ze in het verleden wel gedaan heeft. Materie in haar dichtste vorm wordt losgelaten in de ether waar het weer sterren stof wordt.

Elk aards element begint wakker te worden uit een lange slaap van ontevredenheid, die de mensheid forceert in een hoek van restantjes. Meer willen hoort bij de natuur van de mens. In deze tijd betekend dat dat er zo veel op je af komt dat je niet meer weet hoe vooruit of achteruit te gaan, je staat tussen 2 uitersten. Het nu past je als een jurk die 3 maten te klein is die al het leven dat in je zit uit je perst. De Aarde zelf wordt zwakker en zwakker naarmate haar grijze stof veranderd voor meer licht.

De mensheid dient de kwaliteit van hun individuele licht te omarmen – als men dit doet zullen nieuwe grenzen aan uitnodigingen afgebakend worden die de aangeboren mogelijkheid aankondigen om gedachten in licht te omcirkelen en ze in naar materie om te vormen waardoor middelen weer bijgevuld worden. De middelen komen niet van de Aarde zelf daar ze zichzelf klaar maakt voor haar rol als ster. De middelen komen van de gedachten en behoeftes van de mensheid.

Waardeer en bewaak elk element, elke druppel water, de schaduw van een boom. Waardeer dat waar eens van gedacht werd dat er genoeg van is en leef op die wijze. Je behoeftes zullen dieper groeien wanneer het land droog en ontvlaambaar is, vanwaar het licht en voeding zal komen. De oplossing licht in je hart en gedachten. Geboorte is een nieuwe wereld uit oude behoeftes en wensen.

De moeder die je eens bewaakt heeft drijft van je weg. Als je alleen gelaten bent in dit donkere bos van gedachten, hoe zul je de nacht van de ziel overleven? Kijk uit naar nieuwe mogelijkheden, bekijk het met een open hart en creëer altijd vanuit het punt van de liefde.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.