Welkom in 2014!

Als het nieuwe jaar in aantocht is (en inmiddels is ‘geland’), zoeken we of we het nu willen of niet, de randen op van onszelf en een nieuwe horizon, vergezicht of een frisse kijk van binnen en van buiten. 2013 hield onze ziel behoorlijk bezig, we hebben het jaar veel geprobeerd en toch bekruipt het gevoel dat we niet genoeg gedaan hebben. We hebben de magie in iedere interactie gezocht en als we het vonden begonnen we te stralen als de lichtjes van een kerstboom. We hebben zo hard getracht de magie door te geven aan anderen, maar tegen de tijd dat het ze bereikte viel het als engelen stof door onze handen. We wisten in het diepst van ons hart dat 2013 een keerpunt zou zijn vol illusies en missie’s daar het universum ons escorteerde door de tijd middels de harde weg. 2013 ging over bezit en eigendom en materiële dingen en haar waarde en de vraag of we eigenlijk wel iets bezitten of zijn het de ‘spullen’ die ons bezitten?

De moleculaire atoom structuur van materie zelf, zal veranderen in 2014, daar verwacht wordt dat juist de atoomnummers een spectaculaire verandering ondergaan, zo sterk dat het onmogelijk wordt geacht. De mensheid heeft de moleculen gevraagd de materie en haar rijkdommen te produceren eeuw na eeuw, tijd na tijd. Materie zelf komt ook in een ‘verlichte’ staat en kan behoorlijk tegengesteld raken daar het gaat ‘botsen’ met elk bekend systeem van manifestatie. De regels zijn veranderd en 2014 wordt een verklaring van dat in al haar glorie. Een molecuul van materie zal niet terug gaan in de tijd, formeren wat ooit eens was. Het kan alleen maar vooruit gaan. Alle atoomstructuren op aarde verschuiven naar een toppunt van creatie wat nog nooit geëvenaard is. Als nanieten op een persoonlijke queste, materie macheert voort naar een nieuwe vorm. Alle stress lijnen op de Aarde, op jezelf en materie zullen gezien en gevoeld worden.

2014 – nummer uitleg

Nummer 20 is op zichzelf al een krachtige aanwezigheid. Nummer 20 is onze inspirator en begeleider, een universele service en oproep tot actie. 20 gaat over het kennen van zowel goed en slecht, licht en donker en bewust het hogere pad kiezen. De vibratie van ’20’ is gezegend met de bescherming van de bron creator. Het vraagt om een Koning Salomon-achtig type van bewustzijn, wijsheid gebalanceerd met eer. Altijd het goede doen wanneer het foute makkelijker is. 20 is de dood van het oude, het loslaten van het kruis en voortgaan richting de kroon. 20 vraagt je de kostbare energie van tijd te erkennen en te wijs te gebruiken met liefde.

Nummer 14 is een karmisch nummer en niet de gemakkelijkste van energiën om te ervaren… De grote behoefte in het leven voor de vibratie van nummer 14 is om balans, harmonie, matiging en verstand te bereiken. Het heeft de motivatie om succes te hebben in alles wat ze doet. Het is warm en creatief en heeft veel natuurlijke wijsheid. Dit nummer is er een van voortdurende beweging en brengt moeilijkheden en gevaren binnen een gevarieërd aanbod van ervaringen.

De ontvankelijke kwaliteit van 14/5 laat verandering en vrijheid toe. De energie van #14 heeft een constante uitdaging nodig, anders raakt het snel verveeld. Het kan alleen denken en werken aan één ding tegelijk, dus moet het zeker weten dat haar projecten het waard zijn voor men er aan start. Als je het nummer 14 teveel te denken geeft op wat voor tijd dan ook, kan het overweldigd raken en krijgt het niets voor elkaar.

2014 gaat de mogelijkheid bieden voor magnetische communicatie met het publiek in het algemeen door schrijven, uitgeven, publiceren en alle andere media vormen. Omgaan met speculatieve materie brengt geluk; en tegelijk, beweging en reizen met mensen en naties kan veel fortuin opleveren. In 2014 zijn zowel winst als verlies tijdelijk, door de sterke aanwezigheid van verandering. ’14’ waarschuwt ons voor gevaar  voor ongelukken gerelateerd aan de natuur elementen als, vuur, overstromingen, aardbevingen, tornado’s en noem maar op. In 2014 moet je vooral op jezelf vertrouwen. Het wordt een fout om op anderen te vertrouwen. Iedereen zit in zijn of haar eigen ‘wind tunnel’. Vertrouw op de intuïtie van jezelf, de stem van binnen.

Daar het een veelvoud van 7 is, is het nummer 14 van groot belang. Daar het een dubbele variant van ‘7’ is, betekend dat spirituele perfectie x 2. Nummer 14 staat voor verlossing en herstel en wordt 22 keer gebruikt in de Bijbel. De term ’14e’ wordt 24 keer gevonden in geschriften. 7 staat voor compleetheid dus 7 + 7 = 14, wat een dubbele compleetheid weergeeft. Dus strik je veters en wees klaar voor 2014! 7 in al haar vormen is de vibratie van de spirituele krijger. Zij die een fijn pad bewandelen tussen zichzelf en de ziel. 7 werkt voor het licht, door het licht en met het licht. Zevens eten, drinken en slapen het licht. Zevens worden niet geacht af te dwalen buiten de grenzen van het licht voor meer dan een zucht van de tijd. De 7 brengt je thuis, de plek waar iedere dag wonderen plaatsvinden. 7 is een plek waar verbazing, magie en wonderen worden gezien als natuurlijke gebeurtenissen. 7 is jouw natuurlijk staat van zijn. Dus in 2014, dit alles gezien keer 2, zal nooit eerder voorspelde deuren van mogelijkheden openen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.