Het nieuwe bewustzijn

Vanuit het oude wordt een nieuwe realiteit geboren. Het gezicht van dit nieuwe bewustzijn wordt continue geboren door het verdwijnen van ‘gezwellen’ uit het verleden. Het verleden wordt opgelost door het realiseren van een nieuw en breder perspectief over wat het in essentie betekend. Als je het verleden op een nieuwe manier bekijkt en het laat helen in het nu, geef je leven aan nieuw bewustzijn.

Het nieuwe bewustzijn van de huidige tijd heeft een aangezicht zoals nooit eerder vertoond. Het is het voorkomen dat geen verleden, geen lijden en geen limitaties kent. Dit voorkomen komt tot leven door een ieder van ons.

Iedereen heeft evenveel toegang tot deze nieuwe ingebeelde vrijheid van ‘zijn’. Daar het niet echt in een definitie ingekapseld kan worden, zijn de woorden die dit ‘Nirvana’ het best weerspiegelen liefde, vreugde en vrijheid, creërend, helderheid en visie, soeverein, onbevreesdheid en gemak. Het omarmen van dit nieuwe bewustzijn is de volgende stap in het ontvouwen van je zelf gecreëerde, zelf begeleide evolutie.

Het nieuwe bewustzijn kent geen ‘er is maar één waarheid’. Alles is als de waarheid, en wordt gevonden door het loslaten van competitie. Dit is de geboorte van het ‘mutiperspectief’, waarin je het leven ervaart door het perspectief van velen alsmede middels dat van jezelf. Jij bent de enige maar ook de velen.

De mensheid bloeit op in een eendrachtige verscheidenheid – een collectief dat zichzelf ziet als eendrachtig terwijl het haar verscheidenheid viert. Deze nieuwe realiteit is het gezicht van de vrijheid waar we zo lang naar gezocht hebben. Het is je vrije Zelf, en het zal alles veranderen.

Als je het jezelf toe laat dit te herkennen, zul je realiseren dat je zelf het licht bent waar je naar op zoek was. Jij creërt het ontvouwen van jezelf en dat kan in allerlei gedaanten. Als hetgeen wat je begeert, vreugde en overvloed is, dat wat je begeert dien je helder voor je te zien, kies daarna je droom te laten ontluiken – kies om ‘jezelf’ te laten ontluiken waar je hart van droomt.

Jij bent het gezicht van al je keuzes. Zie je eigen schoonheid om de schoonheid van je keuzes te zien. Kies de schoonheid van jezelf en je zult voor je droom kiezen.

Het is tijd om te dineren aan het banket van onbegrensheid en ontwaak het potentieel om te zijn en leef alles wat je bent. Niemand kan jouw keuze laten ontwaken behalve jij zelf. Bekijk de keuze om de realiteit van je droom te laten ontluiken.

Daar is het nu de tijd voor. Wordt wakker en leef je droom!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.