2015, wat zijn de verwachtingen?

Het afgelopen jaar van 2014 bracht vibraties van het getal nummer 7 en was een jaar van realisatie, het afbreken van de valse kant van onszelf, het loslaten van het masker dat we zo lang gedragen hebben om een plek te vinden binnen de maatschappij waar we in leven. Wereldwijd zijn miljoenen mensen gestart met het veranderen van hun leven en de waarheid te zoeken: omdat ze niet begrepen wat voor veranderingen er plaatsvonden in hun lichamen zoals, de pijn, de emotionele gevoelens, boosheid, het terugkeren van trauma’s en ook karma’s die vereffend moesten worden, voor men de weg naar innerlijke rust en helderheid kon vinden.

Allen keken naar alternatieve geneeskunde / medicijnen en spiritualiteit voor hun antwoorden. Toch zijn er nog velen die (nog) niet klaar zijn de veranderingen te accepteren die daaruit voortvloeien. Zij prefereren zichzelf af te sluiten en zichzelf geen vragen te stellen over hun oude (geloofs)systeem. Daarbij zijn er ‘lightworkers’ die de acceptatie van iemands levenspad niet kunnen en willen forceren, omdat we op een planeet leven van ‘vrije wil’. Hun zielen zijn nog niet klaar om hun hogere zelf wakker te schudden, waardoor ze genoodzaakt zijn in de huidige matrix te verblijven en alleen te ‘zijn’, zonder een diepe zoektocht naar antwoorden.

Het bewustzijn van onze ware ziel heeft ons een tipje van de sluier opgelicht en laten zien wat er gaat gebeuren. Het ego waar zo krampachtig aan vastgehouden is begint langzaam te smelten nu we zoeken naar innerlijke vrede, waar onze ziel zingt op het ritme van ons hart, wanneer we nieuwe zienswijzen bekijken op het leven in variaties die we nooit hadden durven dromen en accepteren we de roep van onze hogere zelf en ons goddelijke levensdoel. Hoe? Door met onze hogere zelf samen te smelten en ons te laten leiden door onze beschermengelen op ons goddelijke levenspad.

We realiseren ons meer en meer de echte waarheid nu we gereïncarneerd zijn op deze planeet, op dit moment staan we meer open naar de goddelijkheid in ieder van ons. We beginnen dat wat ons niet langer van dienst is los te laten, en zoeken naar de ware mening van het leven, ons bestaan, en beginnen we onszelf te helen door van binnen te zoeken naar antwoorden. Daar vinden we sereniteit, vrede, en geluk, als we onszelf overgeven aan de ‘flow’ van het leven in plaats van er tegen te vechten. Door dit openen we ons hart voor liefde en laten we haat varen. We begrijpen beter wie we werkelijk zijn, dat we allemaal goden zijn, ieder van ons. We weten nu dat wat we denken we ook zullen worden, we realiseren ons dat er meer is dan wat ons op scholen geleerd wordt, dat de waarheid nog onthult moet worden. De sluier van illusie glijdt langzaam weg waardoor kleine stralen van het goddelijke licht door beginnen te schijnen.

Dit is een prachtige tijd omdat we geschiedenis schrijven door datgene te doen wat we dienen te doen, de levensles die we meegekregen hebben voor we op deze Aarde arriveerden hebben we ervaren en het is nu tijd om door te gaan naar de volgende fase in onze levens. Door het purificeren van onze geest, ziel en lichaam zal het proces naar verlichting gestart worden. Op dat moment zul je een hoger doel vinden in je leven waarbij je een connectie maakt met je eigen innerlijke wijsheid. We zullen niet langer zoeken naar datgene onze ziel verlangt, maar onze hart chakra’s openen voor de liefde en het licht dat ons naar onze bron / schepper / heer zal leiden.

Als we allemaal buiten de gebaande paden gaan denken en ons bewustzijn verruimen, zullen we ons realiseren dat we leven in een, noem het maar ‘wonderbaarlijke universiteit’, die moeder en vader Aarde aan het creëren zijn, nu het hele universum toekijkt en ons helpt de reis te vervolmaken om uiteindelijk de hemel terug te brengen op aarde.

Accepteren betekend dat we ons EGO los moeten laten en de waarheid in ieder van ons gaan zien, we moeten de oneerlijken zegenen met eerlijkheid, de blinden met zicht, de armen met overvloed en de wreden met een open hart. Zoek naar een punt je balans te herwinnen ten opzichte van anderen en je eigen ervaringen uit het verleden. Luister naar je eigen goddelijke wijsheid en breng de kwaliteiten van liefde’s wijsheid, intuïtief mededogen, inclusiviteits scherpzinnigheid en eenheid in de praktijk.

We dienen niet alleen eerlijk te zijn naar onszelf maar ook naar anderen, we dienen aan liefde te denken en niet aan haat, we moeten vergeven en vergeven worden, anderen accepteren zonder te oordelen. We moeten onszelf openen naar de wijsheid van het universum en realiseren dat we niet alleen zijn, je bent één met alles en iedereen en aangesloten met iedereen op het kosmische hart.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.