Tekenen van een 5D nieuwe Aarde & tijdslijn energie verschuiving pt2

Energie botsing alarm en intense bevrijding van verborgen emotionele energiën!
Als je verschuift naar de hogere frequentie resonantie van de Nieuwe Aarde, kan de oude matrix en jezelf botsen met andere energieën, wezens en situaties. Dit is te wijten aan het nog weifelend verschuiven van tijd & ruimte frequenties. Dit kan betekenen dat je bijna onzichtbaar zou zijn voor bepaalde energieën en tegelijkertijd meer zichtbaar in andere sferen.

Wees je bewust van de subtiele energieën en synchroniciteiten die je nu kunt ervaren, vibraties die toenemen in kracht, de Aarde, Zon, ‘Devic’, de elementen, het dierenrijk en andere rijken zijn staan meer open voor het delen en communiceren met jou. Zij zullen u informatie van onschatbare waarde aan uw bewustzijn en tekens over hoe te manoeuvreren verstrekken over wat er gaande is in de andere werelden en verborgen energieën.

Van groots belang is om in de goddelijke stroom van persoonlijke trillingsfrequentie resonantie te zijn.
Het is belangrijk om in de goddelijke stroom van je eigen persoonlijke ritme van  trillingsfrequentie te zijn, vind het en weet het van binnen. Vervolgens kunt u het verschuiven, veranderen en fluctueren van mensen en situaties toestaan, en daarmee voorkomen dat u verstrikt raakt in andermans drama’s. Vergeet niet, het is hun persoonlijke verschuiving, niet het uwe, en zij zullen ‘flowen’ en veranderen totdat ze hun resonantie en vibratie veld vinden. Wees er alert op dat anderen zich beledigd kunnen voelen door uw vrede in resonantie, als ze zich in hun eigen verschuiving van energetische emotionele onderstromen kunnen bevinden. Ze kunnen ook proberen de uwe te nemen als zij door hun verlichtings geheugenverlies van een heroriëntering met de goddelijke bron gaan. Wees flexibel en bewust als een ultra gevoelig empathisch wezen van wat van u is en wat niet.

Tijdslijn verschuiving via ‘Star Gates’ en kosmische portalen
U zult ook moeten leren, herinneren en wakker worden om de tijds ruimte dimensionale portalen en multidimensionele werkelijkheden te gebruiken, om in te checken en om vooruit te kijken naar wat aansluit bij uw hoogste goed en u veilig houdt. U zult weten wanneer dit en ‘online’ komen gebeurt, als u door periodes gaat van wat u wellicht kent als een ‘dejà vu’. Het kan een ervaring zijn of gevoel geven dat u zich in twee werkelijkheden of dimensies tegelijk bevind, met de ervaring en het gevoel dat je geest je probeert te vertellen dat dit een markeringspunt op de reis van je leven is, waar je keuzes kunt maken die je lot en het doel verschuiven. Je komt tot een grotere bewustwording van hoe dit werkt in je leven, omdat dit oude heilige manieren zijn.

Uw droomtijd is een dimensionaal portaal
Weet dat er veel verschuiven en astrale reizen plaats vinden in uw droomtijd. Neem de tijd om je dromen te onthouden en sprokkelen de wijsheid, informatie en richting die ze brengen aan u bij elkaar.

Sterrenwezen etherisch octaaf code activering
De sterrenwezens van Orion, Liora, de Sirians en Pleiadiërs, Galactische Federatie, de ‘Blue Ray’ en Rose Ray samen met de Verrezen Meesters van Moeder Maria, Jeshua en St. Germain geven u een opgewaardeerde code van de etherische lichtgolf octaaf, voor het ontwaken van je eigen altijd aanwezige ik. Deze bevat het ontwaken van de frequentie voor je fysieke geheime kamers van het hart, dat u zal helpen om in een grotere universele galactische aanwezigheid te komen.

Men zegt dat er een uitstorting komt van de Kosmische Licht Bron van Liefde van de Grote Centrale Zon die de mogelijkheid biedt liefde te ontvangen, te worden als de ware Liefde, een almachtige, krachtige en levensvatbare kracht die u binnenkort in staat zal stellen te gebruiken als brandstof. De aantrekking en liefde voor deze wezens, laten je bewust worden van welke gebieden dan ook van de Schepping en de frequentie die u eerder hebt doorwerkt als verlichte wezens, die u nu in staat stellen om toegang te krijgen tot uw ware essentie, in het hier en nu.

Tekenen van de Nieuwe Aarde’s, 5e Dimensionale Kristallijn ‘Stargate’ Portalen van nieuwe planetaire frequentie’s
Als de Heilige Goddelijke Vrouwelijke eenheid Matrix online komt, zullen er meer octaven van licht frequentie’s beschikbaar komen die een verschuiving in resonantie en interacties met vrienden, spirituele gemeenschappen en de wereld creëren. Sommigen zullen drastischer verschuiven dan anderen. Hoeveel nieuwe patronen en herschikkingen er ook plaats zullen vinden voor de nieuwe planetaire frequentie en stargate portalen, zorg voor een flow en ritme in je leven met je interacties met anderen. 13 Uw online 5-en 6-dimensionale DNA galactische codes betekenen dat u nu gebruik mag maken van deze resonantie velden die wonderen en het wonderbaarlijke worden genoemd. Waar geen hoop op leek en van wat de wetenschap onmogelijk houdt in het bijzonder, open uzelf voor deze goddelijke evolutie van uw verlichting middels het kristallijn Nieuwe Lichaam sjabloon, door collectief te communiceren met universele intelligentie om diepe wonderen te creëren.

Velen van jullie zullen barsten tot op de energieke voegen als deze ‘stargate’ portalen, neurale paden van kosmische expansie van uw super superieure zintuiglijk bewustzijn en spirituele vermogens, gaven en hogere service maken. Sommigen van u zullen wensen uit de frequentie zone waarin u zich bevindt te stappen, om de plek waar u woont te verlaten. Je voelt dat iets geweldigs en wonderbaarlijks op weg is en u bent klaar en heeft hier een lange tijd op gewacht.

Op sommige momenten kan het frustrerend aanvoelen als je klaar bent om een overgang vooruit te gaan maken en resultaten, creaties en mensen veranderen niet snel genoeg voor u op energetisch vlak mee. U voelt de verschuiving van binnen en u bent er klaar voor. Sta open voor de goddelijke stroom, weet wanneer u in een vaste ruimte van de Goddelijke Heilige Matrix zit, en zweef vooruit middels de huidige nieuwe kosmische gateways van nieuwe kansen en zegeningen die aankomen met gratie en gemak.

De Blue Ray Wezens zijn een ultra-gevoelige, empathische zielengroep zoals de Indigo’s die uit veel verschillende verlichte planeten en lichtrijken zijn gekomen, om de genetische code van de mensheid te verlichten en het bron bewustzijn op Gaia (de Aarde) te verhogen. Zij zijn de verloren straal van de Lichtwerker.

‘Shekinah’, een Hebreeuws woord in de “Taal van het Licht”, is een mentor van de Blauwe Straal. Shekinah is het verloren aspect van het heilige Vrouwelijke Bron van de Schepping dat de belichaming is van de Bron, het verlichtingsproces. Blue Ray is het zielgroepsbewustzijn van het hoogste aspect van alle Blauwe Stralen. Samen geven we jullie deze overdracht.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.